Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

1 62875 original jpg jpeg

Vrei să condimentezi un pic lucrurile în dormitor? Uită de poveştile deja răsuflate despre şampanie şi stridii ca aperitiv, şi încearcă următoarele 5 alimente! Fă-le loc în dieta ta şi fii atentă la rezultate.

Seminţelede dovleac

Sunt o sursă excelentă de zinc,care s-a demonstrat că stimulează apetitul sexual,prin pomparea de testosteron. Foloseşte-le ca o garnitură pentru aproape orice fel de mâncare:la micul dejun,alături de fulgii de ovăz,în salata ta cu de toate sau în desert (încearcă căpşuni „tăvălite” prin ciocolată neagră şi date apoi prin seminţe prăjite de dovleac).

Migdalele

Orice aliment care este bun pentru inimă,este bun şi pentru zona inferioară a corpului,deoarece genul acesta de alimente menţine arterele curate şi stimulează circulaţia sângelui,permiţând oxigenului şi substanţelor nutritive să circule liber! În plus,un pumn de migdale oferă 35% din necesarul zilnic de vitamina E,un alt hormon de stimulare sexuală,dar şi un puternic antioxidant,ce previne îngroşarea arterelor sanguine. Profită de această gustare oricând!

Soia

Antioxidanţii din soia asigură femeilor lubrifierea naturală,dar sunt şi unul dintre alimentele de top pentru sănătatea prostatei la bărbaţi. Soia ajută la scăderea colesterolului şi a tensiunii arteriale (benefică circulaţiei),iar un studiu recent a arătat că majoritatea compuşilor din soia te pot ajuta să arăţi mai bine goală,prin diminuarea numărului de celule grase.

Germeniide grâu

Aceştia sunt o sursă bună de arginină,un aminoacid care stimulează oxidul nitric (un compus care relaxează vasele de sânge) crescând astfel fluxului sanguin în "anumite părţi" ale corpului. Arginina este implicată de asemenea în producţia de hormoni anti-îmbătrânire. Aroma de alune a germenilor de grâu face din aceştia garnitura perfectă pentru o porţie de legume la gratar,prăjite sau fierte (broccoli şi varză de Bruxelles).

Pepenele verde

Conţine o substanţă naturală numită citrulină,care se transformă în timp în arginină. Pepenele verde este bogat în licopen antioxidant,care păstrează sănătoasă prostata bărbaţilor. Citrulina se găseşte mai ales în porţiunea albă a pepenului,cea de lângă coajă,aşa că ai grijă să mănânci pe cât posibil şi din partea aceea. Este în proporţie de 92% apă,aşa că te rehidratează dacă lucrurile se încing cumva!