Idei de cadouri pentru Valentine`s Day

1 79717 original jpg jpeg

Pe 14 februarie se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, zi în care cuplurile îşi oferă cadouri simbolice ca să-şi arate iubirea unul faţă de celălalt. Dacă vrei să-ţi impresionezi partenerul cu un cadou original, iată câteva idei din care te poţi inspira.

Pregătirea unei cine romantice

Surprinde-ţi partenerul cu o cină, gătindu-i felurile de mâncare preferate. Cumpără lumânări parfumate (în formă de inimioară), împrăştie petale de trandafiri prin casă, agaţă baloane roşii. Creează o atmosferă romantică, cumpără o sticlă de vin (preferatul vostru, desigur). Cina este o surpriză căreia nu-i poate rezista niciun bărbat.

Pregătirea unui cadou făcut de tine

Pregăteşte-i darul cu mâinile tale. Îi vei arăta astfel cât de mult îl iubeşti. Poţi să-i faci o cutie cu dulciuri sub formă de inimioară. Alege dulciuri de culori diferite, preferatele lui.

Pregătirea unei petreceri surpriză

Invită toţi prietenii apropiaţi acasă la tine. Tematica petrecerii va fi roşu, neapărat. Îmbracă-te în roşu, decorează locuinţa în roşu. Alege melodiile care vă plac vouă. Desigur că partenerul tău nu va şti nimic despre petrecerea pe care ai organizat-o, pentru că acesta-i cadoul lui de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pregătirea unui mic-dejun

Surprinde-ţi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor cu un mic-dejun la pat. Deşi acesta este modul prin care bărbaţii îşi răsfaţă iubitele, cu siguranţă va fi o supriză pentru el să vadă că te-ai trezit înainte şi i-ai pregătit micul dejun.

Idei de cadouri

Strânge mai multe fotografii cu voi şi pune-le într-un album foto. De asemenea, un cadou perfect pentru el este ceasul de mână. Este un cadou special, elegant şi potrivit pentru partenerul tău.

Cadoul de Valentine`s Day trebuie să fie simbolic şi să reprezinte iubirea dintre voi. În plus, nu trebuie să aşteptaţi această zi ca să vă dăruiţi cadouri. O puteţi face de fiecare dată când simţiţi nevoia. Important este să vă iubiţi, să vă respectaţi şi să rămâneţi împreună cât mai mult timp.

: