Lucruri simple pe care doar cuplurile fericite le fac

1 75572 original jpg jpeg

Lucrurile mici pe care le faci pentru partenerul de viaţă sunt cele care contează cel mai mult. Gesturile de iubire, complimentele, aprecierile, tot ceea ce v-a legat de la bun început nu ar trebui niciodată neglijat. Pentru a avea o relaţie frumoasă trebuie să munceşti zilnic la ea, de aceea iată care sunt 5 dintre obiceiurile celor mai fericite cupluri.

Fii prezentă

Îndreaptă-ţi atenţia asupra partenerului şi arată-i că te-ai gândit la el chiar şi atunci când erai ocupată. Foarte multe cupluri se plâng de ritmul de viaţă alert şi de faptul că nu apucă să petreacă timp împreună, însă de multe ori, atunci când se întâlnesc sunt situaţii în care se neglijează reciproc şi nu ştiu să fructifice timpul. Aşa că uită de orice tehnologie atunci când vă întâlniţi doar voi doi şi nu lăsa nimic să vă distragă atenţia.

Renunţă la grijile de peste zi

Indiferent de cât de obosită, răvăşită şi nervoasă ai fost la muncă, încât poţi spune cu ochii închişi că ai avut o zi teribil de proastă, în momentul în care ajungi acasă, deconectează-te de toate gândurile şi emoţiile negative. Întâmpină-ţi iubitul cu zâmbetul pe buze şi arată-i sincer că te bucuri că îl vezi. Nu lăsa lucrurile mai puţin plăcute să vă umbrească timpul petrecut împreună.

Exprimă-ţi aprecierea

De fiecare dată când partenerul tău se gândeşte să te suprindă într-un mod plăcut, arată-i că apreciezi gestul său. Mulţumeşte-i sincer şi asigură-te că îşi dă seama că preţuieşti faptul că s-a gândit la tine şi la fericirea ta.

Spune da mai des

Dacă ţi se întâmplă să observi că ai mai mult tendinţa de a spune un „nu“ la orice, indiferent de întrebare, ia o pauză şi analizează de ce reacţionezi în acest fel, căci s-ar putea să te fi obişnuit să răspunzi în mod negativ oricărei idei. Partenerul tău s-ar putea simţi frustrat şi respins, neînţelegând de ce ideile sale nu te încântă şi le respingi de fiecare dată. Dacă nu e musai să răspunzi cu „nu“, atunci fii mai deschisă la ceea îţi propune.

Manifestă-ţi afecţiunea

Când a fost ultima oară când ai stat îmbrăţişată cu iubitul tău minute întregi? Dacă nu-ţi mai aminteşti, ai putea face ceva în privinţa asta şi să iei măsuri cât mai urgent. Şi în plus, nu lăsa să treacă o seară fară a vă da un sărut de noapte bună. Deşi pot părea lucruri mici, acestea întreţin relaţia şi păstrează apropierea în cuplu.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg