M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg

1 72095 original jpg jpeg

Povestea mea de iubire ar fi un subiect bun pentru o telenovelă de succes. Dacă nu eram personaj principal în poveste, n-aş fi crezut că astfel de lucruri se pot întâmpla. M-am îndrăgostit de fratele meu vitreg şi ne vom căsători.

Trăiesc o iubire imposibilă,ar spune unii. Noi suntem tot mai convinşi că,deşi destinul ne-a jucat feste,suntem sortiţi să rămânem împreună până la capăt. Aşa credem acum,dar la început totul a fost extrem de încâlcit.

Tata ne-a părăsit când eram mică

Părinţii mei s-au luat din dragoste,iar eu am fost rodul iubirii lor. După naştere,spune mama,tatăl meu s-a schimbat. A devenit rece şi extrem de ocupat cu serviciul. Ea îşi spunea că e bine că lucrează mult,pentru că în felul acesta nu vom duce lipsă de nimic. De fapt tata ducea o viaţă dublă. Noua secretară de la firmă îl ţinea mult peste program şi,când ajungea acasă,tata abia dacă ne mai băga în seamă. În timp,mama şi-a făcut curaj şi l-a întrebat dacă are rost căsnicia lor. El i-a răspuns pe un ton serios că nu şi i-a dat toate detaliile despre cealaltă femeie din viaţa lui. După divorţ,am rămas cu mama. Aveam doar 1 an. Ea nu s-a mai recăsătorit,iar pe tata nu l-am mai văzut.

Eram colegi de serviciu

După ce am dat bacalaureatul,m-am angajat la un supermarket,pe un post de casieră. Munceam mult,dar îmi plăcea că pot să le zâmbesc oamenilor în fiecare zi. Şi cu colegii mă înţelegeam foarte bine. Într-o zi de inventar,când am rămas peste program,mi-am dat seama că m-am îndrăgostit de un coleg,şef la raionul de băuturi. Aveam acelaşi nume,Dobre,asta mi-a atras atenţia de la început. Îmi plăcea că muncea mult,era serios,ambiţios şi îşi coordona echipa foarte bine. Toţi oamenii care lucrau cu el îl vorbeau numai de bine. Aşa am aflat că e singur la părinţi,că s-a despărţit recent de iubită şi că suferă. Mi-am propus să îi ofer eu umărul pe care să plângă şi să îl ajut să depăşească suferinţa.

Relaţia noastră era perfectă

În câteva luni formam un cuplu şi ne înţelegeam de minune. Ştia de mama,că era singură,eu de ai lui,că nu se înţeleg de când era mic. Povesteam mult şi ne-am propus să nu repetăm greşelile părinţilor noştri. După un,de Revelion,l-am invitat la noi,împreună cu ai lui. A venit doar cu tatăl lui. Bunica îi era bolnavă şi mama lui o îngrijea. Mama mea avea emoţii şi nu ştia cum să pregătească totul cât mai bine pentru oaspeţi. Am deschis uşa,iar tatăl lui m-a întâmpinat cu un buchet mare de flori. Avea unul şi pentru mama. Când a văzut-o,s-a înroşit la faţă şi părea că se sufocă. A scăpat florile din mână şi a ridicat o mâna la inimă. Credeam că face un infarct,dar apoi am observat şi reacţia mamei,care avea pe faţă şiroaie de lacrimi. Totul era de neînţeles pentru noi. Numele. Aveam acelaşi nume! Şi,fulgerător,am îneţeles că eu şi iubitul meu aveam şi acelaşi tată,pe Viorel Dobre. Ne-am desprins mâinile ca şi cum ne-ar fi ars legătura. Când părinţii şi-au revenit,au încercat să explice situaţia,fiecare cum a putut. După o seară tensionată,ne-am despărţit-iar noi,copiii,am decis să luăm o pauză.

Sergiu nu era fiul lui

Reîntors acasă cu tata,Sergiu,fratele meu vitreg şi fost iubit,i-a povestit şi mamei lui cele întâmplate. Ştiam că ei nu se înţeleg bine,dar nu mă aşteptam ca mama lui să-l întrebe pe Viorel dacă se va întoarce la mama. Şi nici pe Sergiu,dacă avea de gând să se însoare cu mine. Pentru că a văzut în ochii bărbaţilor stupoare,femeia a decis să le spună tot adevărul :Sergiu era doar copilul ei,făcut cu un alt bărbat. Sarcina a ajutat-o să-l atragă pe Viorel şi să-l convingă să-şi părăsească soţia. Mai târziu,a suferit că i-a stricat casa,mai ales că nu l-a iubit niciodată. A rămas prizonieră în căsnicie de dragul lui Sergiu,pentru ca el să aibă o mamă şi un tată.

Ne vom căsători

După câteva săptămâni,ne-am făcut curaj şi ne-am reîntâlnit. Nu eram vinovaţi cu nimic şi am decis să nu lăsăm greşelile părinţilor să ne schimbe destinul. Tata nu s-a întors la mama,dar probabil că vor rămâne prieteni. S-a mutat singur într-o garsonieră şi urmează să divorţeze. Sper ca eu şi Sergiu să avem o nuntă ca în poveşti şi să fim fericiţi. Iubitul meu îşi va păstra numele de familie,chiar dacă nu este cel al tatălui său adevărat. La rândul meu,voi încerca să-i respect mama,pentru că a dat viaţă bărbatului cu care mă voi mărita.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg