Partenerul tău are probleme cu erecţia? Iată cum poţi să-l ajuţi!

1 65488 original jpg jpeg

Eşti în mijlocul unui moment intim, totul pare că merge foarte bine, când dintr-o dată partenerul îşi pierde erecţia. Nu intra în panică! Iată cum poţi să-l ajuţi, pentru ca viaţa voastră sexuală să fie mai bună decât oricând.

În primul rând,este important să ştii cum funcţionează penisul. Când un bărbat se excită,creierul lui trimite semnale către nervii din penis,pentru ca vasele de sânge din această zonă să se relaxeze. Astfel,penisul devine rigid şi creşte în dimensiune. Când însă se întâmplă ca bărbatul să-şi piardă erecţia,acest proces este inversat.

Fii înţelegătoare!

Dacă partenerul tău se confruntă cu această problemă,nu pune presiune pe el şi nici nu adopta o atitudine dispreţuitoare faţă de el. Fii bună,calculată şi pune-te în situaţia lui. Este un moment în care el are nevoie de tot sprijinul tău.

Cauze posibile

Ce poate declanţa pierderea erecţiei?

Nervozitatea;

Stresul;

Depresia;

Consumul de alcool,tutun,droguri sau medicamente;

Nivelul scăzut al testosteronului;

Greutatea corporală în exces;

Probleme de sănătate:diabet zaharat,boli de inimă,scleroză multiplă.

Vorbeşte despre asta deschis cu partenerul

Poate nu chiar în acel moment,dar specialiştii spun că este important să ai o discuţie sinceră şi deschisă cu persoana iubită,atunci când el se simte relaxat şi sigur. În aceste momente,împărtăşiţi-vă sentimentele cu privire la ceea ce se întâmplă. Apoi,încurajează-l şi pe el să-ţi împărtăşească sentimentele,de asemenea. Doar aşa puteţi să depăşiţi acest impas.

Mergeţi la medic

Dacă el începe să-şi piardă erecţia cu regularitate,ar trebui să mergeţi la un medic,pentru a afla dacă există o cauză a acestei neplăceri,care poartă numele de disfuncţie erectilă.Important este să-l însoţeşti. Medicul este şi cel care poate propune o schemă de tratament,cum sunt terapia şi soluţiile care nu se bazează pe medicamente,înainte de a apela la vestita pastilă albastră.

Ajută-l să aibă grijă de inima lui

Disfuncţia erectilă poate fi un semn al unei boli de inimăla bărbaţii mai în vârstă. Se pare că vasele de sânge care se găsesc în penis sunt mai mici decât cele din inimă. 80% din bărbai care au suferit un atac de cord suferă de disfuncţii erectile. Prin urmare,ai grijă ca partenerul tău să mănânce sănătos,să facă mişcare,să doarmă suficient şi să meargă la control regulat.