Pentru ce să nu-ţi pară rău într-o relaţie

1 79851 original jpg jpeg

O relaţie adevărată se bazează pe încredere şi înţelegere reciprocă, unde poţi fi tu, fără să joci teatru sau să te gândeşti de fiecare dată ce se va întâmpla dacă! Fiecare om are propriile trăsături de personalitate, pe care nu trebuie să le compromită odată ce formează o relaţie cu o altă persoană.

Să fii într-o relaţie este un sentiment frumos, dar nu trebuie să-ţi pară rău pentru ceea ce eşti sau ai făcut, şi anume:

Pentru trecut

Indiferent ce ţi s-a întâmplat în trecut, te-a modelat în persoana care eşti astăzi. Chiar dacă ai făcut greşeli, ai supravieţuit şi ai devenit o persoană mai bună. Aşadar, nu trebuie să-ţi pară rău pentru asta. O relaţie sănătoasă nu are spaţiu pentru trecut!

Pentru că eşti emotivă şi sensibilă

Omul îşi exprimă emoţiile în diferite feluri. Dacă tu eşti o persoană emotivă şi sensibilă şi ajungi de multe ori să plângi, nimeni nu trebuie să te judece. Nici măcar tu. Nu toţi oamenii s-au născut cu o personalitate puternică. În această lume este nevoie şi de oameni ca noi.

Pentru că ai o părere diferită

Îţi este practic imposibil să fii de acord cu partenerul în anumite situaţii? Câteodată este mai bine să-i explici în alt mod, neagresiv, care este de fapt părerea ta. Este posibil ca el să nu te înţeleagă de la început. Cere-ţi scuze dacă  ai greşit, dar nu înceta să-ţi exprimi punctul de vedere.

Pentru că-ţi acorzi timp

Fiecare om are nevoie de momente în care să stea singur. Poate că partenerul s-ar putea să nu-ţi înţeleagă la început acest obicei, dar va ajunge s-o facă. Acordă-ţi timp de fiecare dată când simţi nevoia. Nu trebuie să-i ceri voie nimănui şi nici să-ţi pară rău că ai această nevoie.

Pentru că vrei să-ţi urmezi visul

Fiecare om are un vis, dar mulţi dintre ei renunţă la ce îşi doresc după ce ajung la maturitate. Tu nu trebuie să faci acest lucru. Este foarte important să ai sprijin din partea familiei şi partenerului, deoarece acest lucru te va ajuta să faci ce îţi doreşti. Urmează-ţi obiectivele şi gândeşte întotdeauna pozitiv. Şi cel mai important, nu trebuie să-ţi pară rău!Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg