Sfaturi pentru a te bucura de sex în perioada menstruaţiei

1 70130 original jpg jpeg

Sexul în timpul menstruaţiei poate părea ceva de neimaginat pentru multe femei, cu toate astea medicii oferă asigurări că nu este deloc ciudat, neigienic sau nesigur să întreţii relaţii sexuale în acea perioadă a lunii.

Ţine cont de aceste sfaturi pentru a transforma perioada menstruaţiei într-un moment de care tu şi partenerul tău să vă bucuraţi din plin.

Minimizează riscul de a murdări lenjeria sau podeaua

Ar fi indicat să ai mereu aproape un prosop curat,iar peste lenjeria de pat ar fi bine să pui un material care se poate spala uşor. Astfel,chiar dacă se îmtâmplă să pătezi ceva,eşti sigură că daunele nu sunt permanente. Până la urmă,câteva picături de sânge sunt semnul că menstruaţia este ceva absolut normal.

Puteţi face sex oral

Sexul nu înseamnă automat penetrare. Puteţi face sex oral. Dacă partenerul tăuar putea fi speriat de acest gând,aflaţi amândoi că,potrivit manualului de anatomie,clitorisul se află la o distanţă de până la 5 centimetri deasupra vaginului. În plus,dacă vei folosi un tampon  sigur nu veţi risca să aveţi parte de surprize neplăcute.

Gândeşte-te la asta ca la ceva palpitant

Fie că formaţi un cuplu de foarte mult timp sau că eşti într-o relaţie nouă,asumarea de riscuri provocatoare vă poate face să vă simţiţi mult mai apropiaţi. Senzaţia de teamă şi de necunoscut poate condimenta mult o partidă de sex,aşa că nu te sfii să experimentezi.

Sexul la duş este cel mai sigur

Sexul în apă are ceva sălbatic şi incitant în acelaşi timp,aşa că lasă-te purtată de val şi bucură-te de această plăcere în perioada tabu a lunii.Penetrarea la duş protejează nu numai lenjeria de pat de la petele accidentale de sânge,dar accelerează şi procesul de curăţare şi te poate face să te simţi mult mai în largul tău. 

Un alt plus ar fi acela că,în timp ce apa va spala lubrifierea naturală,sângele menstrual va fi acolo pentru a împiedica vaginul să se usuce. Totuşi,dacă mai simţi vreo senzaţie de disconfort,poţi folosi cu încredere un lubrifiant special conceput pentru a intensifica momentele de plăcere alături de partenerul tău.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg