Trucuri simple care îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală

1 76376 original jpg jpeg

Dacă vrei să îţi surprinzi partenerul în pat, uită de metodele clasice şi încearcă mici trucuri care îl vor aprinde complet pe cel de lângă tine. 

Nu evita preludiul

În orice partidă de sex, preludiul este extrem de important întrucât vă ajută să vă relaxaţi şi să intraţi în atmosferă. Ultimele studii arată că atât femeile, cât şi bărbaţii pot atinge mult mai uşor orgasmul dacă li se aprinde dorinţa progresiv, încă din timpul preludiului. Un masaj, îmbrăţişări tandre sau o baie romantică cu spumă sunt ideale în astfel de situaţii.

Poartă şosete

Poate ţi se pare ciudat, dar un studiu al cercetătorilor din Suedia arată că femeile care au picioarele reci ajung mult mai greu să simtă plăcerea, faţă de cele care îşi creează un confort în plus. Iată un motiv bun de a-ţi întreba partenerul dacă vrea un masaj relaxant la picioare, care să îl încălzească înainte de sex.

Programează partidele de sex

Se spune că sexul nu se stabileşte dinainte, ci are loc ori de câte ori simţi nevoia. Totuşi, nu ar strica să îţi treci câteva date în calendar deoarece e posibil ca unul dintre voi să îşi dorească mai des iar celălalt mai rar. De aceea, trebuie să vă găsiţi un echilibru şi să încercaţi să nu ajungeţi la extreme.

Spune ce anume te incită

Dorinţele sexuale nu trebuie să fie un subiect tabu în relaţia de cuplu. Chiar dacă poate ţi se pare jenant sau nu te simţi confortabil atunci când vorbeşti despre asta, partenerul tău trebuie să ştie ce anume îţi doreşti de la el. Treci peste momentele stânjenitoare şi fii deschisă cu jumătatea ta. S-ar putea să observi îmbunătăţiri majore.

Mai puţin stres

Bărbaţii cred că stresul se alungă cu ajutorul sexului. Totuşi, e mai bine să încerci să nu fii deloc stresată în timpul unei partide deoarece nu vei reuşi să simţi plăcerea la intensitate maximă. Nu uita de paharul de vin, ideal pentru un început pasional.

Ai grijă la dietă

Expresia „eşti ceea ce mănânci“ este cât se poate de adevărată. Dacă îţi plac alimentele procesate, pline de grăsimi sau zahăr, organismul tău va avea tendinţa de îngrăşare, ceea ce duce la scăderea apetitului sexual. Astfel, din pricina kilogramelor supărătoare, s-ar putea să nu mai simţi nevoia de a petrece timp în pat cu partenerul, lucru care ar putea afecta funcţiile reproductive.

Mănâncă mere

Un nou studiu arată că merele cresc apetitul sexual, în special în cazul femeilor tinere. Consumate în cantităţi moderate, fructele toamnei îţi cresc pofta, dar şi satisfacţiile cu peste 20 de procente.

Renunţă la fumat

Respiraţia unui fumător înrăit poate fi extrem de neplăcută în timpul actului sexual şi poate scădea libidoul. Mai mult decât atât, specialiştii susţin că fumatul poate afecta vaginul prin vasoconstricţie, ceea ce duce la diminuarea cantităţii de lubrifiant natural pe care îl produce vaginul.

Poartă tocuri

Nu numai lenjeria intimă provocatoare îl poate atrage pe bărbat, dar şi o pereche îndrăzneaţă de pantofi cu toc. Pantofii le ajută pe femei să stăpânească mai bine arta seducţiei, iar din punct de vedere fizic, aceştia menţin musculatura fermă.

Sursă foto: www.tlc.comRecente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg