Tatăl lui Woody Harrelson, asasin plătit. L-a iertat vreodată actorul pentru crimele comise?

3 astaaaaaaaaaaaaaa jpg jpeg

Tatăl lui Woody Harrelson, Charles, a dispărut din viaţa actorului în 1968, când fiul său n-avea mai mult de 7 ani. Care a fost motivul? Charles era membrul unei bande criminale şi lucra ca criminal plătit de nişte mafioţi faimoşi. Mama lui Woody a rămas cu trei copii pe cap – actorul şi cei doi fraţi ai săi – iar Charles stătea mai mult după gratii.

Charles a fost condamnat pentru uciderea lui Sam Degelia, un traficant de droguri texan, în 1973, dar a ieşit din închisoare după numai cinci ani, pentru bună purtare.Totuşi, tatăl starului hollywoodian nu s-a bucurat mult timp de libertate. După numai câteva luni de când ieşise din închisoare, Charles a fost condamnat pentru asasinarea unui judecător federal. Infractorul era sub influenţa cocainei în momentul în care fusese arestat şi le tot vorbea poliţiştilor despre cum l-a împuşcat el pe John F. Kennedy.

Dar ce părere avea Woody despre „cariera” tatălui său, cum se înţelegeau tatăl şi fiul?

Băiatul auzise despre cea de-a doua arestare a tatălui său la radio, din întâmplare, şi s-a decis pe loc să încerce să se împace cu părintele său. Vedeta din Natural Born Killers (1994) a recunoscut ulterior că l-a vizitat pe tatăl său în închisoare din când în când.

„Tatăl meu era unul dintre cei mai citiţi, educaţi şi fermecători oameni pe care i-am întâlnit în viaţa mea”, dezvăluie Woody. „Cu toate astea, ezitam atunci când venea vorba să-i ofer loialitatea mea sau prietenia. L-am privit întotdeauna ca pe cineva care mi-ar fi putut fi mai degrabă prieten, amic, decât tată”, a conchis actorul.

Charles a murit în urma unui atac de cord în mai 2007. Şi-a dat ultima suflare într-o închisoare de maximă siguranţă, după ce încercase să scape din închisoare pe la începutul anilor '90. Avea 69 de ani. Dar apucase să aibă vreo relaţie cu faimosul lui fiu?

Când avea 20 de ani, Woody şi-a vizitat părintele după gratii. „Ne-am împăcat. Am încercat, ani de zile, să-l scot din închisoare, să-i fac rost de un nou proces. Deşi nu ştiu dacă merita asta... eu eram doar un fiu care încerca să-şi ajute tatăl. Apoi am tot început să mă gândesc la asta – dacă merita sau nu ajutorul meu...”

Foto - Shutterstock