Când te uiţi la Dwayne Johnson, ai impresia că nimic nu-i poate sta în cale, că totul e posibil pentru un om atât de puternic şi de optimist ca el. Însă nu este decât o aparenţă! Actorul se luptă cu depresia de ani de zile. Mai exact de pe vremea când mama lui a încercat să-şi ia viaţa chiar în faţa lui, iar el a sărit imediat s-o salveze. N-avea mai mult de 15 ani atunci.

Dwayne "The Rock" Johnson se luptă, zi de zi, cu depresia şi nu se jenează să recunoască acest lucru. „Avem cu toţii problemele noastre, iar depresia nu discriminează pe nimeni. Mi-a luat mult timp ca să-mi dau seama, dar secretul e să nu-ţi fie teamă să te deschizi. Mai ales dacă eşti vreun tip, ca mine, care are tendinţa de-a ţine totul în el. Ceea ce vreau să spun lumii întregi e că nimeni nu e singur!”, a declarat actorul, pe Twitter, în 2018.

Posesorul unui fizic impresionant, fostul sportiv a recunoscut că până şi unul ca el are slăbiciunile lui. Dwayne a dezvăluit că a făcut depresie după ce a urmărit-o pe mama lui, Ata Johnson (72), încercând să-şi ia singură viaţa, când el n-avea mai mult de 15 ani. Din fecirire, totul s-a încheiat cu bine, Jonhson a reuşit să-i salveze viaţa mamei lui, iar ea este o persoană importantă din viaţa lui chiar şi-n ziua de azi.