Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran au fost puse în vânzare. Cât costă

8 83450 original jpg jpeg

Biletele pentru concertul din 3 iulie, de pe Arena Naţională, pot fi cumpărate exclusiv de pe site-ul Eventim la mai multe categorii de preţ: 199 de lei (acces general, în picioare), 299 de lei şi 399 de lei (loc pe scaun). Vor fi adăugate taxa de livrare - 15 lei şi taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim - 3 lei.

Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran au fost puse în vânzare. Biletele pentru primul concert pe care britanicul Ed Sheeran îl va susţine la Bucureşti, în 2019, vor fi puse în vânzare joi, la ora 12.00, şi au preţuri cuprinse între 199 şi 399 de lei.

Pentru a împiedica revânzare neetică a biletelor, la suprapreţ şi înşelarea fanilor, biletele vor fi personalizate - numele cumpărătorului va fi printat pe biletul achiziţionat.

Biletele originale vor putea fi cumpărate doar de pe site-ul eventim.ro şi de pe alte site-uri oficiale Eventim din Europa. Limita este de maxim patru bilete/ comandă/ tranzacţie/ client.

La concert nu va fi permis accesul copiilor cu vârste sub 6 ani.

image

Evenimentul de la Bucureşti face parte din turneul european pe care artistul îl va începe în luna mai 2019, informeaza news.ro.

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri şi 24 de single-uri solo şi 11 în colaborare cu alţi artişti, dar şi peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântăreţul englez şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, „÷ (Divide)”, pe 3 martie 2017. Albumul se află de 81 de săptămâni în topul Billboard 200, unde s-a clasat în top 10 timp de 57 de săptămâni.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg