BMW X3 – Don’t call me “baby”

1 79069 original jpg jpeg

BMW a construit pe tradiţia unui model super popular o maşină mai inteligentă şi, cu toată obiectivitatea de care suntem în stare, mai frumoasă. Cu 1,5 milioane de unităţi vândute din 2003, de când a văzut lumina zilei, BMW X3, ajuns la a treia generaţie, a rezolvat ecuaţia din segment.

Grila agresivă, care dă senzaţia că maşina scoate fum pe nări, farurile înguste prelungite spre aripi, profilul robust, spatele cu stopuri cu aspect 3D îi aduc lui X3 ceva din ce-i lipsea modelului anterior. Arată ca un baby X5, dar strigă din toate puterile “Don’t call me baby!”

Avem la test versiunea ultra-populară printre românii îngroziţi de taxe şi impozite: xDrive 20d cu motor de 2.0 litri, 190 de cai putere şi cuplu de 400 Nm. Sunt cifre care nu te vor înfige în scaun, nici nu vei avea senzaţia unei explozii atunci când calci pedala de acceleraţie, dar pe care te poţi baza fără să ai stres că nu vei avea timp să te întorci la timp pe banda întâi.

Cu siguranţă, X3 nu e o maşină de fugă, are nevoie de 8 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h şi atinge o viteză maximă de 213 km/h. Dar este aliatul perfect al celor care vor să meargă la consum. În modul Comfort (nici măcar nu e nevoie să te sacrifici cu Eco Pro), am obţinut un decent 8.9 l/100 km în oraş, în condiţii de bară la bară.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg