Body Mind Spirit Expo 2016 - cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate şi frumuseţe

1 67549 original jpg jpeg

Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supravieţuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieţii lor, în care greutăţile şi problemele sunt tot mai copleşitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos şi mai sănătos, atât trupeşte cât şi spiritual.

Expoziţia Body Mind Spirit,care-şi va desfăşura cea de-a XIX-a ediţie între 19 şi 21 Februarie,la Sala Palatului din Bucureşti,vine pentru a oferi celor interesaţi de sănătatea trupului şi de cea a spiritului,o alternativă la ritmul alert şi stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viaţă în care calitatea vieţii se celebrează pe toate planurile:trup,minte şi suflet.

Aşteptat în fiecare an cu mult interes,festivalul este un mix de expozanţi de top,speakeri internaţionali,traineri de înaltă ţinută,un eveniment plin de inovaţie şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare,explorare,creştere şi dezvoltare personală.

Dacă eşti interesat de tratamente alternative,de alimentaţia bio,de cure naturiste,de puterea de vindecare a plantelor,de efectele miraculoase ale meditaţiei,de importanţa regăsirii de sine şi a lui Dumnezeu,dacă eşti frământat de întrebări privind sensul vieţii sau dacă pur şi simplu simţi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta pentru un echilibru mai bun în toate,atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo,în weekendul 19-21 Februarie,în Bucureşti la Sala Palatului.

Acolo vei afla despre produse,alimente sau suplimente alimentare care susţin sănătatea trupului,vei asista gratuitla workshop-uri şi conferinţe care te pot ajuta şi îndruma în privinţa sănătăţii spiritului şi nu în ultimul rând,acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îţi reamintească de cât de important este să trăim frumos şi sănătos.

1cd14df920b169fefad28df6b9aa157d jpg jpeg

Printre expozanţii care vor participa la eveniment se numără Good Days Therapy,Star International Med,Himalaya Herbal Healthcare,Hofigal,Co&Co Consumer,Perfect Mind,Tupperware,Tiens România,BeOrganic şi mulţi alţii.

Conferinţele evenimentului vor fi susţinute,printre alţii,de Rita Mureşan,Oreste Teodorescu,Camelia Pătrăşcanu (coach,trainer),Cristian Alexandru (trainer,profesor),Bruno Medicina (speaker,trainer,coach),Cristian Pompei (lector),Stelian Chivu. Înscrierea e gratuită!

Pentru a descoperi universul expoziţiei Body Mind Spirit,vă aşteptăm de vineri până duminică (19-21 Februarie) la Sala Palatului din Bucureşti. Programul complet al expoziţiei,al conferinţelor gratuite,al demonstraţiilor artistice şi alte informaţii utile sunt disponibile pe site-ul expoziţiei,www.bmse.ro.

Un eveniment susţinut de MagicFM,muzica inimii tale.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg