La mulţi ani, Simona Halep!

1 64951 original jpg jpeg

Născută la Constanţa, frumoasa româncă împlineşte astăzi 24 de ani. Simona a început să practice tenisul de la 4 ani, iar la vârsta de 6 ani juca deja tenis zilnic, în oraşul ei natal. La 16 ani, ea s-a mutat în Bucureşti pentru a face performanţă şi a-şi continua ascensiunea în cariera de jucător de tenis.

A doua jucătoare de tenis a lumii,Simona Halep,îşi aniversează ziua de naştere în China,unde participă la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan,ce va avea loc săptămâna viitoare. 

Simona a câştigat primele 6 titluri WTA în 2013,în doar 6 luni. O asemenea  performanţă a mai fost atinsă ultima dată de Steffi Graf în 1986,ea câştigând şapte turnee. Odată cu acest progres,în acelaşi an,Halep a fost desemnată jucătoarea cu cel mai important progres,de către WTA (Women's Tennis Association).

Anul trecut,

a atins cea mai înaltă clasare în topul WTA,ocupând locul 2,şi a disputat prima finală a unui turneu de Grand Slam,la Roland Garros,cu rusoaica Maria Sarapova,pierzând cu 4-6,7-6 (5),6-4. Finala a fost declarată ca fiind una dintre cele mai lungi din istorie.

"

",declara Simona la sfârşitul anului 2014.

Populară şi îndrăgită la nivel internaţional,Simona este în continuare în lumina reflectoarelor şi ne impresionează cu noi şi spectaculoase performanţe. În acest an,Simona a câştigat titlul de la Indian Wells,un titlul destul de important pentru cariera ei.

Jocul spectacular,inteligenţa şi determinarea,sunt doar câteva însuşiri definitorii pentru Simona Halep. Ea are toate calităţile unei jucătoare puternice şi poate să câştige în continuare trofeu după trofeu,să intre în categoria jucătorilor câştigători de turnee de Grand Slam,alături de Virginia Ruzici,Ilie Năstase şi Ion Ţiriac,şi să devină numărul 1 internaţional. 



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg