Mazda CX-5 – Când vrei câte puţin din toate

1 76893 original jpg jpeg

Mazda CX-5, aflată la a doua generaţie, a păstrat tot ce a adus bun prima şi a adăugat tehnologie demnă de 2017. Cei care au crezut că CX-5 este doar un CX-3 mai mare, au nevoie de o resetare. O singură cifră pare să le diferenţieze, dar mai nou, cele două nu mai seamănă deloc! Haideţi să vedem dacă este bine sau rău.

Designerii japonezi au nimerit iar creioanele corecte. Din faţă, agresivă, un pic bosumflată, aproape răutăcioasă atunci când farurile LED sunt aprinse, CX-5 de la Mazda, cu grila ei angulară cu ramă cromată, este maşina care te face să de dai la o parte când o vezi apropiindu-se în retrovizoare. Fără panică, maşina de familie e paşnică!

Din profil, CX-5, cu a sa capotă alungită care ascunde secretul motorului biturbo şi cu protecţiile din plastic de deasupra pasajelor roţilor, dă senzaţia că ţine la tăvăleală. Din spate, cu stopurile înguste care taie posteriorul bombat şi evacuarea dublă, parcă spune “Încearcă să ţii pasul cu mine”.

Iar în Soul Red Crystal (790 de euro), întoarce capete de parcă ar fi vreun supercar! Există în industria auto o culoare mai frumoasă?

Alegerea noastră pentru test a fost CX-5 cu motor diesel de 2.2 litri, spaima plătitorilor de impozit, ignorant faţă de trendul de downsizing.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg