Spiderman dă examen auto la volanul noului Audi A8

1 75166 original jpg jpeg

Chiar şi super-eroii au nevoie de permis de conducere şi trebuie să dea examen ca orice om de rând. Spiderman dă de permis, iar maşina de şcoală este noul Audi A8!

Producătorul auto îşi promovează  limuzina pe care o va prezenta în iulie la Barcelona,cu o reclamă care îl are în prim plan pe Peter Parker aka Spiderman.

Noul Audi A8 cu ale sale funcţii de rulare autonomă apare în noul film „Spiderman:Homecoming”,care va avea premiera pe 28 iunie. Producătorul premium susţine că maşina va fi arătată doar parţial,din faţă şi din profil,fără să strice surpriza prezentării oficiale programată pentru luna viitoare.

Un teaser apărut săptămâna trecută a arătat şi interiorul limuzinei,care include acum un volan nou cu două spiţe şi aspect futurist. Sistemul Audi Virtual Cockpit este redat pe un display mare de 12,3 inci,în locul ceasurilor analog de pe bord.

Audi A8 va fi construit pe platforma modulară longitudinală MLB,pe care o are la bază şi noul SUV de clasă mare Q7. Viitoarea generaţie a limuzinei va include în gamă şi o versiune mild hybrid,propulsată de un sistem electric de 48 de volţi cuplat cu o unitate V6.Descoperă mai multe despre noul Audi A8 pe autoexpert.ro



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg