Unde vă distraţi de Ziua Copilului

1 56730 original jpg jpeg

După lungi aşteptări, a sosit în sfârşit luna care este dedicată în întregime celor mici. Aşa că ai la dispoziţie multe posibilităţi de a petrece timp preţios alături de copil.

Lumea de basm prinde viaţă

Între 1 şi 3 iunie,la Băneasa Shopping City,programul dedicat copiilor se va desfăşura între 13:00 şi 20:00. Pe lângă seria de activităţi,cei mici pot participa şi la workshop-uri de origami sau pictură organizate de Căsuţa cu Surprize. Dar s-o luăm de la capăt. Se organizează „Maratonul poveştilor”,centrul comercial transformându-se într-o lume de basm. Copiii vor putea să vorbească şi să se fotografieze cu personajele lor preferate. De asemenea,ei vor putea să asiste la scene de teatru celebre din „Croitoraşul cel Viteaz”,„Greierele şi Furnica”,„Peter Pan” sau „Aventuri în podul bunicului”.

Sport şi piese de teatru

A doua zi din luna iunie,în acelaşi centru,se va desfăşura proiectul „Junior Sport”. Cei mici vor învăţa care sunt beneficiile sportului şi noţiunea de Fair Play. În incinta cinematografului,copiii şi părinţii vor putea asista de la ora 12:00 la piesa de teatru „Dumbrava Minunată”. Iar pe 3 iunie,de la ora 13:00,în Băneasa Shopping City vine Circul Cartoon Network. Pentru prima dată în istorie,cele mai trăsnite personaje de desene animate fac spectacol alături de jongleuri,clovni şi acrobaţi.

Excursie la Fema Animalelor

Dacă vrei ca cel mic să se bucure de joacă în aer liber,îi poţi face o surpriză să-l duci în parc sau,de ce nu,la Ferma Animalelor. Aceasta din urma este situată la patru kilometri de Bucureşti,în comuna Pantelimon. La Ferma Animalelorse poate ajunge cu linia Maxi Taxi 547sau,după caz,cu maşina personală. În plus,vei primi o consultaţie gratuită la Clinica Stomatologică Trident. Tot ce trebuie să faci este să-l ajuţi pe cel mic să facă un desen cu tema „Zâna Măseluţă şi 1 iunie!”,în perioada 1-30 iunie,şi îţi poţi duce gratuit copilul la medic.

Lansare de carte pentru cei mici

Tot de 1 Iunie,la Bookfest,editura Galaxia Copiilor şi Radio Itsy Bitsy lansează seria de cărţi Itsy Bitsy. Evenimentul are loc începând cu ora 18:30,în pavilionul C5 al Complexului Expoziţional Romexpo. „Itsy Bitsy şi distrugătorul de planete” şi „Itsy Bitsy şi Monstrul Zigalonului” sunt primele două volume publicate dintre cele 50 ale seriei. Eroii Itsy şi Bitsy îi aşteaptă pe părinţi şi copii cu amintiri din Galaxia Xarazon,surprize şi autografe de pe alte planete. 



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg