Cele mai bune compatibilităţi între zodii

horoscopul dragostei jpeg

Personalitatea fiecăruia dintre noi este influenţată de astre, ceea ce înseamnă că există zodii cu care te înţelegi la perfecţie, iar cu altele nu poţi convieţui sub nicio formă. Află care sunt cele mai bune compatibilităţi între zodii din acest articol.

Cele mai bune compatibilităţi pentru zodia Berbec

Acest semn puternic se înţelege de minune cu nativii născuţi în zodiile Gemeni,Leu,Săgetător,Vărsător şi Balanţă. Poate face casă bună şi cu un nativ din aceeaşi zodie,atâta timp cât învaţă să-şi respecte reciproc dorinţele şi sentimentele.

Citeşte şi:

Ce destin ai potrivit horoscopului egiptean

Horoscop:Descoperă defectele zodiei tale!

Impulsivul Taur are nevoie de un partener din zodiile Capricorn,Peşti,Fecioară sau Rac. Când vine vorba de o relaţie cu un nativ din aceeaşi zodie,este nevoie ca ambii parteneri să se implice şi să fide devotaţi.

Nativul din zodia Gemeni este o fire creativă,motiv pentru care are nevoie de un partener din zodia Berbec,Leu,Balanţă sau Vărsător. Lucrurile pot merge bine şi alături de un Săgetător.

Nativul născut în zodia Rac este o fire protectoare,fapt pentru care are nevoie de un partener din zodia Scorpion,Taur,Fecioară,Peşti sau Capricorn. Poate face casă bună şi cu o zodie puternică precum Leu sau Săgetător.

Leu este o fire libertină şi îşi doreşte să aibă alături un nativ care să nu-i îngrădească libertatea. Aşadar,poate face casă bună cu o Balanţă,cu un Săgetător,Berbec,Geamăn sau cu un nativ născut în zodia Vărsător. Relaţia Leu-Leu poate funcţiona doar dacă există o bună comunicare în cuplu.

Cele mai bune compatibilităţi pentru zodia Fecioară

Nativul născut în zodia Fecioară este o fire introvertită,motiv pentru care are nevoie de un Capricorn,de un Taur sau un Scorpion. Poate avea o relaţie de lungă durată şi cu un nativ născut în zodia Peşti,întrucât îl ajută să-şi menţină echilibrul.

Fermecător din fire,nativul născut în zodia Balanţă se înţelege de minune cu zodiile Berbec,Gemeni,Leu,Săgetător şi Vărstor. Poate face casă bună şi cu un nativ născut în aceeaşi zodie,însă este nevoie de compromisuri.

Scorpionul este o fire pasională,fapt pentru care are nevoie de un partener din zodiile Rac,Fecioară,Capricorn,Peşti sau Taur.

Întrucât nativul acestei zodii este spontan şi aventuros,Săgetătorul se înţelege de minune cu nativii zodiilor Berbec,Leu,Balanţă,Vărsător şi Gemeni.

Cele mai bune compatibilităţi pentru zodia Capricorn

Capricornul este un nativ echilibrat,cu picioarele pe pământ,motiv pentru care are nevoie de un partener puţin mai visător. Cele mai bune compatibilităţi sunt cu nativii din zodiile Taur,Fecioară,Scorpion,Peşti sau Capricorn.

Vărsătorul face casă bună cu nativii născuţi în zodiile Gemeni,Săgetător,Balanţă,Leu sau Berbec.

Nativul născut în zodia Peşti este o fire sensibilă,uşor introvertită,iar pentru a avea o relaţie de lungă durată are nevoie de un partener ceva mai spontan şi mai aventuros. Se înţelege de minune cu nativii din zodiile Scorpion,Rac,Capricorn şi Fecioară.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg