Ce totem te apără în zodiacul Amerindian

1 74641 original jpg jpeg

Cunoscuţi în istoria lumii pentru legătura lor puternică cu natura, amerindienii nu obişnuiau să îşi ghideze viaţa după astre, ci după propriul lor zodiac, ce avea o simbolistică aparte. El era reprezentat de o varietate de animale iar fiecare lună corespunde unei vietăţi.

Vidra 20 Ianuarie – 18 Februarie

Nativul vidră este adesea excentric şi imprevizibil. El are întotdeauna modul lui propriu de a aborda lucrurile,ceea ce îl face nonconformist. Are o perspectivă mereu creativă asupra lucrurilor. Cu o minte sclipitoare şi o imaginaţie pe măsură,Vidra îşi face uşor prieteni şi devine o persoană extrem de plăcută în rândul necunoscuţilor. Uneori,poate deveni o fire rebelăsau izolată.

Lup 19 Februarie – 20 Martie

Sensibil,emoţional şi empatic,nativul Lup iubeşte din toată inima şi împarte zâmbete în jurul său. Deşi acest simbol al amerindienilor sugerează putere şi independenţă,Lupul are un suflet nobil şi nu se fereşte să arate acest lucru. Poate fi un partener de nădejde,romantic,generos,dar poate deveni obsesiv cu timpul.

Şoim 21 Martie – 19 Aprilie

Nativul Şoim s-a născut pentru a fi lider,este în natura lui să conducă şi să vâneze. El nu îşi pierde niciodată timpul cu lucruri mărunte. Este ambiţios şi perseverent şi preia mereu iniţiativa. Uneori,el poate deveni arogant deoarece este convins că are mereu dreptate. Are relaţii de durată,însă nu ştie întotdeauna cum să fie politicos sau răbdător.

Castor 20 Aprilie – 20 mai

Spontan,dar foarte precaut,nativul Castor are capacitatea de a se adapta uşor la orice situaţie neaşteptată. Îl ajută foarte mult gândirea logică,strategică aşa că domeniul de activitate care i se potriveşte cel mai bine este reprezentat de afaceri. Deşi el poate fi loial şi altruist,are tendinţa să se teamă de oameni sau să fie mult prea posesiv.

Căprioara 21 Mai – 20 Iunie

Cu inspiraţia şi umorul său,nativul Căprioară atrage cu uşurinţă atenţia celor din jur şi devine sufletul petrecerii. Are un şarm deosebit,care îl face plăcut,dar şi invidiat. Stăpâneşte excelent arta conversaţiei iar uneori riscă să devină prea sigur pe el şi prea obsedat de o imagine perfectă. Deşi răspândeşte energie pozitivă oriunde merge,nativul Căprioară are toane şi poate fi uneori prefăcut sau leneş.

Ciocănitoarea 21 Iunie – 21 Iulie

Nativul Ciocănitoare e cel mai bun ascultător al zodiacului,cu uncalmieşit din comun. Este un foarte bun partener atât pe plan profesional,cât şi personal şi stârneşte admiraţia celor din jur. Deşi e mereu gata să sară în ajutor,uneori se enervează din lucruri mărunte şi poate deveni extrem de gelos,dacă este cazul.

Somon 22 Iulie – 21 August

Nativul somon radiază de energie şi frumuseţe. Nu e de mirare că toată lumea e topită după el. Încrederea sa de sine este absolut molipsitoare. Simbolul sugerează nevoia de ambiţie şi îndeplinirea obiectivelor. Nativul Somon dă dovadă de calm în mai toate situaţiile,este o persoană stabilă şi generoasă,dar uneori poate fi intolerantă.

Urs 22 August – 21 Septembrie

Pragmatic şi cu un spirit critic,nativul Urs poate fi un partener de afaceri excelent. De asemenea,el este foarte orientat spre casă şi familie iar idealurile sale se învârt asupra copiilor şi a unui partener de viaţă iubitor. Uneori,poate deveni sceptic,îngust la minte şi foarte tipicar.

Citeşte şi5 zodii de femei care strică relaţii

Corb 22 Septembrie – 22 Octombrie

Nativul Corb este un antreprenor de succes,cu un şarm aparte. De aceea,multe persoane vin la el pentru sfaturi şi pentru plăcerea de a-l asculta. Poate fi uneori cam instabil emoţional,însă depinde foarte mult şi de persoana care îi este alături. Nu suportă minciunea şi trădarea altora,dar el nu se dă în lături atunci când e vorba de o aventură.

Şarpe 23 Octombrie – 22 Noiembrie

Nativul Şarpe ar putea fi un medic foarte bun deoarece energia sa vindecă suflete. Cu personalitatea sa puternică,acesta reuşeşte să îşi intimideze interlocutorii,ceea ce îl face un adversar de temut. Misterios şi tăcut,nativul Şarpe are o latură ascunsă şi atunci când un secret îi este aflat,poate deveni chiar violent.

Bufniţă 23 Noiembrie – 21 Decembrie

Fire schimbătoare şi foarte flexibilă,nativul Bufniţă are mereu un as în mânecă atunci când vine vorba de câştig. Se împrieteneşte uşor şi îi plac provocările. Îi place să fie liber,să decidă singur pentru lucrurile pe care le face şi are tendinţa de a fi extrem de creativ,ba chiar fanatic. Uneori,are tendinţa să exagereze şi să nu aibă o limită.

Gâsca 22 Decembrie – 19 Ianuarie

Ambiţios şi muncitor,nativul Gâscă dă dovadă de o tenacitate ieşită din comun. Este determinat să deţină succesul şi îşi doreşte să fie apreciat de toată lumea. Este un bun competitor,cu simţul umorului şi ştie să facă diferenţa dintre muncă şi distracţie. Numai că uneori are tendinţa să glumească pe seama altora,lucru ce nu e apreciat în rândul cercului său de prieteni.

Citeşte şi Ce semnifică dacă vezi des numerele 11:11,9:11 sau 21:21

Sursă foto http://frontiers-of-anthropology.blogspot.ro



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg