Dieta de primăvară în funcţie de zodie

1 71063 original jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal are caracteristici proprii, iar acest lucru se răsfrânge şi asupra alimentaţiei. Pentru a avea o sănătate de fier în această primăvară alege fructele şi legumele potrivite zodiei tale.

Berbec

Persoanelor din această zodie nu le prieşte o dietă bogată în carbohidraţi. De aceea,este bine să nu mai consumi alimente procesate cu făină albă precum pâinea albă,pastele şi produsele de patiserie. Optează în schimb pentru carnea de peşte,ardei,fasole verde,brocoli,ceapă verde şi nectarine.

Taur

Eşti o persoană perseverentă,iar acest lucru se reflectă şi în alimentaţia ta. Bomboanele,prăjiturile şi cremele dulci nu se numără printre preferinţele tale culinare. În coşul tău găsim în schimb cereale,portocale,lămâi,urzici,sparanghel alb şi castraveţi.

Gemeni

Este recomandat să consumi cât mai multe citrice şi legume verzi. Sparanghelul verde,ştevia,spanacul şi ceapa verde sunt necesare celor din această zodie pentru a avea o dietă echilibrată. În schimb,fii atentă la consumul de cafea. Îţi face mai mult rău decât bine.

Rac

Fiind o fire dinamică şi aventurieră,dieta trebuie să ţină pasul cu tine. Consumă multă salată verde,roşii,castreveţi,sucuri naturale din portocale şi grefe,precum şi carne de peşte.Vei fi plină de energie şi deschisă la noi provocări!

Leu

Leul  este o persoană pretenţioasă la mâncare,preferând doar anumite fructe şi legume. Printre alegerile tale se numără,de obicei,spanacul,brocolii,loboda,ştevia şi merele.

Fecioară

În general ţi se potriveşte dieta vegetariană,iar primăvara este anotimpul în care piaţa este plină de legume şi fructe. Spanacul,fasolea verde,sfecla roşie,feniculul şi căpşunile sunt alimente care ar trebui să se găsească mereu pe rafturile frigiderului tau.

Balanţă

De pe lista de cumpărături a persoanelor născute în această zodie nu trebuie să lipsească alimentele bogate în fibre şi proteine. Spanacul,sparanghelul,orezul brun,peştele,căpşunile şi merele sunt doar căteva exemple de produse pe care ar trebui să le consumi în această perioadă.

Scorpion

Eşti o persoană mereu pe fugă şi din acest motiv uiţi uneori să mănânci. Încearcă să renunţi la acest obicei şi să consumi alimente cât mai sănătoase precum castraveţi,salată verde,ţelină,lămâi şi portocale.

Săgetător

Pentru a-ţi menţine spiritul optimist,specific zodiei, alege produsele bogate în vitamina C (lămâi,portocale) precum şi altele pe care multă lume le evită cum ar fi ceapa şi usturoiul. Îţi poţi supliemnta meniul cu roşii,spanac,lobodă şi piersici.

Capricorn

Un spirit dinamic,aşa cum eşti tu,are nevoie de alimente cu un aport semnificativ de carbohidraţi. Umple coşul de cumpărături cu peşte,salată verde,roşii,ştevie şi urzici.Vei avea energie pentru toate provocările zilnice.

Vărsător

Este bine să eviţi sosurile grase şi dulciurile,alegând în schimb legumele proaspete şi fructele. Bananele,merele,căpşunile sunt doar câteva dintre exemplele la care poţi apela. Nu uita nici de peşte,salată verde,leurdă şi sparanghel. Vei avea o dietă echilibrată şi o sănătate de fier.

Peşti

Firea sensibilă şi visătoare specifică nativilor din această zodie trebuie menţinută prin consumul de legume cât mai verzi. Fasolea verde,spanacul,ceapa verde şi urzicile sunt alimentele care nu trebuie să lipsească din frigiderul tău primăvara aceasta.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg