Află ce semnifică apa în vis!

1 69754 original jpg jpeg

În visele tale apare deseori elementul apă? Acest simbol este reprezentantul laturii noastre emoţionale din momentul visului.

În momentele stresante,cu emoţii intense,o persoană poate visa apa sub forma furtunilor,a valurilor mari sau ploilor torenţiale. Însă,în cazul în care apa din vis dă o stare de linişte,deşi te afli într-o perioadă de tumult interior,ea îţi oferă ceea ce îţi lipseşte în realitate,şi anume calmul,odihna,limpezimea.

O apă care curgerepede semnifică faptul că urmează o perioadă în care vei fi creativ. Cu toate acestea,ea poate fi şi un semn că treci printr-o perioadă încărcată de stres.

Dacă visezi o mare,un ocean,lacuri sau râuri,are legătură cu viaţa ta sentimentală. În cazul în care intri în contact cu apa înseamnă că te implicit în viaţa ta sentimentală. Pe de altă parte,dacă doar priveşti către mare sau ocean înseamnă că eşti distant şi detaşat de relaţia în care te afli.

O apă rece,revigorantădescrie trezirea la realitate,înţelegerea adevărului de care ai nevoie pentru a clarifica anumite sentimente. În cazul în care apa rece nu îţi face plăcere,înseamnă că adevărul te afectează,şi dacă îţi face plăcere înseamnă că te energizezi,că îţi activezi energiile pozitive de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Apa caldăanunţă apariţia sau existenţa unei pasiuni periculoase. Daacă este fierbinte sau clocoteşte înseamnă că te-ai îndrăgostit mult prea repede şi este posibil ca pasiunea să se transforme în ură sau gelozie,asta doar dacă temperatura apei inspiră senzaţii negative.

Apa stătutăsemnifică o stabilitate din punct de vedere sentimental,în timp ce apa îngheţată (zăpada,gheaţa)indică faptul că eşti indiferent. Totuşi,o zăpadă curată poate semnala faptul că va urma o perioadă de linişte,după momente agitate,iar spargerea gheţei indică faptul că există instabilitate şi teamă în viaţa reală.

Apa adâncădescrie o perioadă de emoţii copleşitoare,dar dacă faci faţă adâncimii-înoţi fără probleme,ajungi la suprafaţă-înseamnă că eşti capabil să ţii sub control emoţiile puternice.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg