Adda: „Prima strofă din ‘Nu plânge, Ană’ am scris-o împreună cu iubitul meu”

1 61920 original jpg jpeg

Compune muzică de la 10 ani, a ajuns pe coloana sonoră a filmului „Loverboy” şi este una dintre artistele preferate ale compozitorului Marius Moga.

Adda,pe numele său real,Ada Alexandra Moldovan,vorbeşte despre copilărie,muzică,relaţie şi viitor,duminică la Constantin 60’,de la 22:30,la Prima TV. Artista care a reuşit să obţină milioane de vizualizări pe YouTube a fost înconjurată de muzică încă din copilărie. Tatăl ei cânta la chitară,mama îl acompania vocal,ba chiar încercau să pună pe note versurile pe care le scria,pe vremea aceea,micuţa de doar 10 ani. Mai greu i-a fost cu profesoara de pian:„Mă punea să învăţ partiturile,iar eu veneam cu ce compuneam şi încercam să-mi impun punctul de vedere cântându-mi creaţiile”. Dacă relaţia cu muzica este una de lungă durată şi nu pare să se termine prea curând,prima dragoste n-a fost una ca-n poveşti. „Prima dragoste n-a fost potrivită pentru vârsta pe care o aveam atunci. Am trecut prin nişte situaţii prin care nu trebuia să trec. Totuşi,sunt convinsă că totul s-a întamplat cu un scop,acela de a ajunge să scriu piesele pe care le cunosc cei care mă ascultă ”,afirmă artista. Cel mai cunoscut hit al ei,„Nu plânge,Ană”,este rodul relaţiei actuale. „Aveam versurile în cap,i-am spus iubitului mei că vreau să le scriu,iar el m-a ajutat să pun pe hârtie prima strofă”,spune Adda,subliniind faptul că povestea de dragoste pe care o trăieşte acum este „cu adevărat o relaţie”.

Despre viitorul frumos pe care îl vede Adda împreună cu iubitul ei,dar şi despre planurile muzicale,aflaţi mai multe duminică seara,de la 22:30,la Constantin 60’,doar la Prima TV.  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg