Andreea Bănică şi GEØRGE lansează clipul "Rain in July"

1 69051 original jpg jpeg

Deja ştim cum va fi vremea în Iulie. Fierbinte! Andreea Bănică şi GEØRGE lansează single-ul şi videoclipul "Rain în July", partenerul de dans şi energizantul tău vara asta.

Trei fete sexy au pornit într-o aventură plină de culoare pe o plajă din Larnaca,Cipru,unde au atras toate privirile şi i-au învăţat pe turişti şi localnici mişcări de aerobic la peste 26 de grade,pe malul Mării Mediterane. 

Energia şi mişcările senzuale ale româncelor i-au cucerit iremediabil pe cei prezenţi pe plajă,care au făcut poze alături de fete,au intrat în jocul fascinant şi au dansat pe ritmurile piesei "Rain în July",povestea unei veri unice,în care te îndrăgosteşti,dansezi,faci cele mai nebuneşti lucruri,visezi şi trăieşti clipa. 

Regizorul videoclipului este Tom Boxer,cel cu care Andreea a colaborat şi în trecut,pentru alte videoclipuri,precum "Love in Brasil". Piesa este compusă în studioul Panda Music,de către GEØRGE şi Marius Dia. 

"Rain în July vorbeşte despre toate clipele în care te distrezi, în care dansul şi muzica te însoţesc, întăreşte ideea că nu trebuie să renunţăm niciodată la visele noastre. Ne-am distrat foarte tare la filmări, şi nu numai, mai ales ca atât eu, cât şi GEØRGE, am fost însoţiţi de jumătăţile noastre. A fost o experienţă inedită, să îmbinăm utilul cu plăcut şi să vedem reacţiile celor prezenţi pe plajă, care au intrat în nebunia noastră. Eu zic că începe distracţia şi cred că şi tu simţi lucrul ăsta",a mărturisit Andreea. 

"Pentru mine este prima oară când lansez o melodie în limba engleză şi sunt bucuros că este alături de Andreea Bănică. Ne-am distrat maxim la filmări şi totul a mers ca pe roate. De la înregistrarea melodiei până la lansarea ei. Sunt sigur că fericirea şi energia pe care am avut-o cu toţii la filmări, se va transmite mai departe către cei care vor viziona videoclipul. Gata! Începe vara şi implicit distracţia! Vă salut cu drag!",declară GEØRGE. 

Piesa "Rain în July" marchează prima colaborare dintre Andreea Bănică şi GEØRGE. Andreea ne-a cucerit de-a lungul timpului cu piese ca "Love in Brasil","Acelaşi iubit",Electrified,"Samba". GEØRGE a lansat la sfârşitul lui 2015 hitul "Nimeni nu-i perfect" (feat JO) şi tot anul trecut a început să compună piese în propriul studio,"Panda Music". 

Vezi noul videoclip aici:



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg