Autobiografia lui Michelle Obama, cea mai de succes carte de memorii

2 michelle obama carte becoming jpg jpeg

Cu aproape 10 milioane de exemplare vândute din luna noiembrie, atunci când a fost lansată, autobiografia „Becoming” a fostei prime doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, este pe punctul de a deveni cea mai de succes carte de memorii din toate timpurile, a anunţat editura Penguin Random House. ;

“Credem că ar putea deveni cea mai de succes biografie din toate timpurile”, a declarat Thomas Rabe, directorul executiv al grupului german de presă Bertelsmann.

“Becoming” a fost vândută în 725.000 de exemplare în ziua lansării şi în 2 milioane de copii în Nordul Americii, în următoarele două săptămâni, devenind cea mai bine vândută carte din 2018.

Succesul ei însă nu se opreşte aici. Cartea lui Michelle Obama a înregistrat un real succes şi în Europa şi este pe locul 11 în lista Nielsen a celor mai vândute biografii din Marea Britanie.

Potrivit Financial Times, drepturile de autor s-ar ridica la 60 de milioane de dolari. 

Editura Penguin Random House a câştigat licitaţia privind drepturile de publicare a autobiografiile a soţilor Obama, însă memoriile fostului preşedinte Barack Obama nu au fost încă publicate.

În autobiografia sa, Michelle Obama, soţia în vârstă de 54 de ani a fostului preşedinte Barack Obama, îşi povesteşte viaţa, de la copilăria din Chicago până la perioada de la Casa Albă. Ea vorbeşte inclusiv despre dificultăţile de a rămâne însărcinată, dezinteresul faţă de politică şi imposibilitatea de a-i ierta lui Donald Trump polemica privind cetăţenia soţului său, Barack Obama.

Sursă: forbes.com



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg