Bijuterii celebre din filme şi mai celebre

1 49629 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată care este cea mai celebră bijuterie din filme? Dar care e cea mai scumpă? Un sondaj recent a stabilit un top al colierelor de pe marele ecran.

Cea mai celebră bijuterie dintr-un film este colierul cu safir şi diamante din “Titanic”. Bijuteria,supranumită “Inima Oceanului” şi purtată de Kate Winslet,a obţinut 30% din voturile participanţilor la un sondaj realizat de un post de teleshopping,informează Mediafax.

Pe următorul loc în top găsim colierul cu perle,purtat de Audrey Hepburn în “Mic dejun la Tiffany's”. A treia poziţie revine unui colier cu diamante. E vorba de cel cu care o poţi vedea pe Marilyn Monroe în clasicul “Domnii preferă blondele” (“Gentlemen Prefer Blondes”).

Din top nu lipseşte nici colierul cu rubine din “Pretty Woman”,pe care îl vezi la gâtul Juliei Roberts,pe când defilează într-o sofisticată rochie roşie,la braţul lui Richard Gere. Colierul a fost estimat la 984.000 de euro.

Cel mai scump colier dintr-un film s-a clasat abia pe locul al cincilea în topul bijuteriilor celebre. Cu siguranţă,însă,dacă ai văzut “Cum să scapi de un tip în 10 zile”,nu ai uitat colierul cu diamant galben,estimat la peste 3,5 milioane de euro,cu un million de euro mai mult decât bijuteria din “Titanic”.

Sondajul a fost realizat cu ocazia lansării unei linii de bijuterii,într-un magazin din centrul Londrei,unde au fost puse pe piaţă şi replici ale unor coliere din filme,la preţuri de câteva sute de euro.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg