Cum se bronzează vedetele

1 46244 original jpg jpeg

Multe femei tânjesc după acea nuanţă arămie care le scoate în evidenţă frumuseţea. Unele folosesc creme, altele merg la solar sau stau la plajă. Iată ce spun vedetele.

Luana Ibacka preferă cremele autobronzante

Vedeta postului B1se fereşte de soarele dăunător, preferând în locul lui cremele autobronzante. “Apariţia pistruilor pe faţă şi pe umeri este aproape iremediabilă. La soare îmi place să stau doar după ora 17.30”, spune aceasta. Contrar majorităţii, Luanei îi place să stea la soare la munte. “La plajă îmi place cel mai mult să stau în zona montană, în jurul lacurilor sau râurilor”.

Livia Dilă este inamica solarului

Livia a hotărât săspună “Nu” solarului. “E foarte periculos pentru sănătate. Autobronzantul este de mare ajutor. Trebuie să ai răbdare şi un pic de pricepere, să nu iasă cu pete. Îmi place evident bronzul natural, însă soarele arde, iar eu vreau să mă bronzez repede. Prefer să le combin”, spune Livia.

Cristina Şoloc se bronzează natural

Vedeta postului public face plajă doar până la orele 9.30-10, iar după-amiază, după ora 5. „Odată cu trecerea anilor, am început să stau mai puţin la soare pentru că nu vreau să încurajez apariţia ridurilor. Aşa că acum mă mulţumesc cu un bronz discret”, spune Cristina.

“La solar merg foarte rar şi doar în caz de forţă majoră: vreun eveniment la care îmbrac o ţinută sexy sau o şedinţă foto. Nu-mi face plăcere să stau închisă într-o scoică şi nici nu am răbdare. Cât despre cremele autobronzante, n-am folosit niciodată pentru că bronzul nu pare deloc natural”, crede Cristina.

Dana Războiu nu mai stă la soare

Dana Războiu, vedeta postului Kanal D, spune că, deşi îi place să se bronzeze natural, evită să se expună la soare în ultima vreme. “Prefer bronzul natural, cu cremă de protecţie. Însă în ultima perioadă nu prea îmi mai place să stau la soare. Apelez la solar sau cremă autobronzantă extrem de rar“,spune Dana.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg