Dietă Paula Chirilă. Cum a topit 15 kg şi celulita de pe corp

4 85489 original jpg jpeg

Actriţa avea probleme de greutate de câţiva ani. După ce a fost concediată de la Kanal D, unde prezenta Draga mea prietenă alături de Cristina Cioran, Paula Chirila şi-a schimbat viaţa. Aceasta a decis că e timpul să facă ceva pentru ea aşa că Paula Chirilă s-a apucat de dietă.

Vedeta susţine că nu a fost vorba de o dietă strictă. Paula Chirilă a început să aibă grijă la ce mănâncă. A eliminat prăjelile, zahărul şi mesele la ore târzii, în noapte. Şi a început să slăbească.

Dietă Paula Chirilă

„Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva!', spunea Paula anul trecut.

image

Vedeta a fost la nutriţionist şi i-a ascultat toate sfaturile. A făcut sport şi diverse tratamente anticelulitice. A urmat şedinţe de criosaună şi eliminarea celulitei prin laser. Acum Paula Chirilă a slăbit 15 kg şi arată incredibil de bine.

„La abdomen îmi doream pentru că îmi era un pic mai greu. Oricât am slăbit, nu se ducea. Şi pielea nu mai era atât de fermă pe abdomen. Laserul ăla pur şi simplu a strâns-o, dar a topit şi grăsime. Pielea arată aşa cum era la 20 de ani, ceea ce e fabulos!', spunea Paula anul trecut.

image

Ce mănâncă Paula Chirilă

„Am voie aşa: carne (peşte, vită, porc) şi salată, dimineaţa un shake de fructe cu puţină spirulină şi chlorella, o gustarică, un măr, un biscuite”, a mai adăugat vedeta.

image

Paula Chirilă s-a îngrăşat pentru că mânca noaptea

„Am reuşit să slăbesc cu ajutorul unui nutriţionist, care mi-a făcut o dietă echilibrată. Am dat jos din talie nouă centimetri. Mereu slăbeam şi mă îngrăşam la loc şi problema era mâncatul la ore târzii. Cea mai mare greşeală este să nu mănânci nimic toată ziua şi să ai o masă copioasă seară. Niciodată să nu săriţi peste micul dejun.

De exemplu, eu mâncam într-o zi aşa: la micul dejun iaurt cu fulgi de ovăz, seminţe de chia şi in, la prima gustare fructe de sezon, la prânz piept de curcan la grătar cu salată, la a doua gustare sticks de legume, la cina un shake sau peşte la grătar. Fără zahăr şi multă apă!', a declarat Paula Chirila intr-o emisiune TV.

image

Citeşte şi: Monica Anghel şi meniul dietei disociată cu care a slăbit 20 kg

Citeşte şi: Oana Roman: "Mândră de noua mea siluetă". Cât a slăbit vedeta

Sursa: viva.ro



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg