La o cafea cu... Ozana Barabancea

1 54463 original jpg jpeg

Mi se pare că trăim din ce în ce mai mult în secolul în care femeia deţine puterea. Femeile preiau iniţiativa, femeile demonstrează că pot munci şi câştiga la fel sau mai bine ca bărbaţii.

Ideal ar fi să-şi păstreze totuşi feminitatea şi să se lase iubite,răsfăţate şi protejate de bărbaţi. Fiindcă ei se sperie şi bat în retragere când nu se simt vânători sau când nu-şi manifestă bărbăţia.

Cred că e bine ca femeia să-şi „speculeze“ feminitatea,indiferent de vârstă sau de poziţie socială. În plus,o femeie trebuie să ţină cont că bărbaţii sunt nişte copii. Ei apreciază mai puţin competiţia cu o femeie. Ar fi ideal să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului:bărbatul să fie vânător şi femeia să se lase greu cucerită.Bărbaţii din viaţa mea au recunoscut când o femeie şi-a dovedit forţa interioară,mai ales în meseria ei. A fost un lucru demn de admiraţia lor! Căci,până la urmă,bărbaţii se mândresc cu o femeie inteligentă,spontană,harnică şi iubitoare. Dar ce se întâmplă când ea le întoarce spatele? Se simt pierduţi,îngenunchiaţi,învinşi,striviţi. Aici e un moment delicat:mai au puterea să recunoască acele calităţi ale femeii puternice,care nu mai e totuşi femeia lor?

Odată ce un bărbat a trăit alături de o femeie demnă de toată isprava,chiar mama lui,va căuta o parteneră asemănătoare,chiar mai specială. Asta pentru că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie cel puţin la fel de puternică.

Ozana Barabancea este profesoară de canto şi cîntăreaţă de jazz,iar în ultima vreme aţi urmărit-o în calitate de jurat în show-ul TV „Te cunosc de undeva“.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg