Maria Şarapova, la volanul unui bolid Porsche

1 72609 original jpg jpeg

Maria Şarapova ar putea să se reprofileze, dacă revenirea în tenis după o suspendare de 12 luni, i se va părea prea complicată. Sponsorizată de constructorul auto german Porsche, rusoaica spune că a fost mereu fascinată de sporturile cu motor.

Maria Şarapova se pregăteşte să revină pe terenurile de tenis,după o suspendare care o ţine spectator la competiţiile WTA un an de zile. Depistată pozitiv cu Meldonium,frumoasa rusoaica a pierdut milioane de euro în urma scandalului de doping.

Nike şi Tag Heur au suspendat contractele de sponsorizare cu jucătoarea de tenis,dar Porsche a rămas alături de ea,după ce iniţial anunţase că rezultatul testului îi afectează serios imaginea.

Şarapova nu a stat degeaba în perioada în care a fost suspendată. Obligaţiile contractuale faţă de Porsche au transformat-o într-un veritabil globetrotter,rusoaica spunând că a călătorit mai mult în perioada suspendării decât atunci când se deplasa la turneele de tenis.

Recent,aceasta a fost la standul Porsche de la Salonul Auto de la Los Angeles,dar şi la inaugurarea Complexului Porsche Experience din oraşul californian,alături de actorul Patrick Dempsey,cunoscut din serialul Anatomia lui Grey,şi de Wolfgang Porsche,moştenitorul imperiului auto.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg