Milla Jovovich este noua imagine a modelului Toyota C-HR

1 73325 original jpg jpeg

Pe 3 februarie actriţa şi modelul Milla Jovovich a fost eroina primei seri de teatru imersiv parcursă vreodată la bordul unei maşini. Producţia teatrală s-a desfăşurat pe 7 scene, a purtat numele “The Night That Flows” şi s-a desfăşurat în spaţiile de mari dimensiuni de la The Printworks, din Londra.

Cei 100 de invitaţi VIP au fost parte dintr-o o poveste imaginară despre o noapte ce descoperă ritmul şi viaţa din cinci oraşe europene:Berlin,Milano,Paris,Barcelona şi Londra.

În calitate de narator al acestei puneri în scenă,Milla Jovovich a creionat în mod inedit întreaga poveste desfăşurată în jurul invitaţilor,iar spectatori au devenit actorii principali în spectacol. Conceptul acestei aventuri senzoriale ce prinde amploare şi formă în imaginaţia participanţilor a fost inspirat de formele fluide ale noului model Toyota C-HR,designul maşinii fiind gândit să ofere senzaţia de mişcare,chiar şi când maşina stă pe loc.

Fiecare dintre cei prezenţi a putut paşi în lumina reflectoarelor ca parte a experienţei de teatru imersiv,luând parte direct la momentele multi senzoriale în care au interacţionat cu o multitudine de personaje pe parcursul diverselor scene.

Fiecare scenă a introdus elemente surprinzatoare şi interesante inspirate fiind din caracteristicile maşinii,de la dinamica condusului la designul exterior cu forma de diamant şi până la detaliile sofisticate ale sistemul audio JBL.



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg