Porsche a încheiat pe cale amiabilă disputa legală cu fiica actorului Paul Walker

1 77802 original jpg jpeg

Fiica lui Paul Walker, actorul decedat în 2013 la bordul unui automobil Porsche, a încheiat pe cale amiabilă disputa în justiţie cu producătorul german. Meadow Walker dăduse Porsche în judecată după moartea tatălui ei, acuzând o defecţiune a centurii de siguranţă.

“Disputa judiciară a fost rezolvată cu acordul celor două părţi implicate”, a anunţat constructorul german, fără a preciza însă, modalităţile utilizate pentru încheierea acestuia acord. Şi tatăl lui Paul Walker a deschis un proces împotriva producătorului auto.În vârstă de 18 ani, Meadow Walker depusese plângere în justiţie pentru omor prin imprudenţă, în anul 2015, la doi ani de la moartea actorului devenit celebru după apariţia în seria “Fast and Furious”, în care juca rolul unui agent FBI infiltrat în lumea curselor de maşini.

Pe 30 noiembrie 2013, actorul se afla pe locul din dreapta, la bordul unui Porsche Carrera GT din 2005, iar la volan se afla prietenul şi consilierul financiar al actorului, Roger Rodas, care îl rugase să identifice problemele maşinii sale, în timpul unei petreceri din Valencia, California. Automobilul a derapat şi a lovit în plin un stâlp de electricitate şi trei copaci, apoi au luat foc. Cei doi au murit în incendiu.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg