Spitalul lui Gigi Becali pentru bolnavi de cancer este fără plată

1 85292 original jpg jpeg

Veşti bune pentru bolnavii de cancer care nu au posibilităţi financiare. Spitalul lui Gigi Becali pentru bolnavi de cancer este fără plată. Latifundiarul din Pipera a făcut mărturisirea săptămâna aceasta.

Conform capital.ro, latifundiarul din Pipera a cheltuit 15 milioane de euro. Banii au fost destinaţi construirii unei clinici/spital pentru cei bolnavi de cancer. Acolo se poate duce oricine, indiferent de tipul de boală pe care o are.

Spitalul lui Gigi Becali pentru bolnavi de cancer

Gigi Becali lucrează la acest proiect de 2 ani. Spitalul lui se află la Arcom, lângă locul în care clubul sportiv Steaua îşi avea birourile. Ba mai mult, finanţatorul echipei FCSB a explicat ce se întâmplă la Unitatea de tratament pe care a înfiinţat-o.

image

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis… Se plăteşte, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu.

Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Şi atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali, potrivit sursei citate. 

image


Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg