VIDEO. Simona Halep, cel mai bine clasată jucătoare de tenis din istoria României

simeon stalpnicul png

Jurnaliştii Alexandru Ştefan şi Andrei Constantinescu au discutat astăzi despre evoluţiile Simonei Halep, calificată în semifinalele de la Indian Wells.

Andrei Constantinescu:„Indian Wells înseamnă unul dintre cele mai importante turnee din circuitul feminin,după cele de Grand Slem. Oferă cele mai multe puncte,cel mai mulţi bani şi cea mai mare faimă din categoria lui. E mai greu să câştigi un astfel de turneu,pentru că aici intră cele mai bune 60 de jucătoare. La Grand Slam intră automat primele 120 de jucătoare din lume,deci în primele tururi favoritele au meciuri mai uşoare“.

Andrei Constantinescu:Pe absolut nimeni. Poate doar să se fi retras toate şi să fi rămas Simona Halep. Este o performanţă absolut uluitoare. Nici specialiştii şi nici măcar ea nu credea că o să ajungă atât de sus. Top 5 e ca şi cum ai lucra la NASA. Nu am mai avut o jucătoare în Top 10 din anii '90. Ea,practic,a rescris istoria. 

Andrei Constantinescu:Şanse sunt,foarte mari chiar. S-o luăm pas cu pas:pe panta locului patru este Victoria Azarenka,o jucătoare care în sezonul ăsta se luptă foarte mult cu accidentările. La turneul de la MIami,de săptămâna viitoare,care e aceeaşi categorie cu Indian Wells,dacă ajunge Simona Halep în finală acum şi în finală atunci,va trece pe locul patru. Azarenka nu va participa la Miami,fiind accidentată. Cred că Simona poate,important e să fie sănătoasă. Am văzut că încă o doare piciorul drept,având probleme la tendonul lui Ahile. Fiind un turneu pe ciment,piciorul e supus presiunii. Dacă nu se accidentează,va fi totul în regulă pentru ea.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg