Delia îşi surprinde de fiecare dată fanii cu diversitatea pieselor pe care le lansează, atât ca sound, gen muzical, cât şi ca tematică şi videoclipuri.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

Artista începe anul în forţă cu „Aruncă-mă”, o piesă rock, compusă de Delia şi produsă de Alex Cotoi (cu care a colaborat pentru alte single-uri precum „Rămâi”, „Să-mi cânţi”, „Rămâi cu bine”, „Acadele”, „Da, mamă”) şi cu un videoclip alb-negru, filmat şi regizat de Bogdan Daragiu.

 

Citeşte şi: Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

„Rock-ul nu este o alegere uşoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există şi în această formă. #beloud”, a spus Delia.