Oana Roman a anunţat divorţul de Marius Elisei

„În aproape 7 ani de relaţie am trăit împreună cu Marius, momente absolut minunate şi fericirea adevărate, dar am avut şi momente foarte grele, în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile. Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi deşi am încercat, şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai functionează ca şi cuplu” a scris Oana Roman, pe Facebook.

Citeşte şi: Iubita lui What’s Up, primele declaraţii după ce a fost bătută de artist: ”A împins uşa şi mi-a prins degetul”

În ciuda faptului că anunţul a fost făcut abia acum de aceasta, Marius Elisei a „demascat”, în urmă cu câteva zile, adevărata relaţie dintre ei. Acesta a postat un mesaj pe reţelele sociale în care a distribuit piesa lui Tudor Chirilă, „Perfect fără tine” venind însoţit de un mesaj parcă dedicat Oanei Roman, scrie spynews.ro.

"Mă reprezintă....este pentru mine compusă...Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă", a scris Marius Elisei, cu o urmă de ironie, pe Facebook.

Citeşte şi: Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

Mioara Roman a reacţionat la aflarea veştii divorţului

„Nu ştiu nimic, pe cuvântul meu de onoare! Habar nu am. Locuim împreună, dar sunt destul de separată, am dormitorul meu la parter. Oana mă mai roagă să mai stau cu fetiţa. Nu mă bag, sunt prea bolnavă”, a declarat, pentru libertatea.ro, Mioara Roman.