Când îşi încheie concertele din turneul No Filter, liderul trupei ajunge acasă la partenera sa, Melanie Hamrick, o fostă balerină şi coregrafă care i-a făcut vedetei un moştenitor – pe micuţul Deveraux, de patru ani.


Pandemia a amânat mult aşteptatul turneu al legendarei trupe, însă iată că spectacolele marca Rolling Stones se întâmplă în sfârşit! Şi, după încheierea concertelor, Mick ajunge în vila de 2 milioane de dolari pe care o are în Florida şi pe care o împarte cu Hamrick (34) şi fiul lor.


Jagger a cumpărat vila cu patru dormitoare şi şase băi în 2020, când discuţiile despre revenirea lui pe scenă, după operaţia pe cord suferită, erau în toi. Proprietatea se află în Lakewood Ranch, din Sarasota, şi are o suprafaţă impresionantă, care-i poate oferi cupului VIP intimitatea mult dorită.   


În living, există ferestre cât tot peretele, care permit intrarea luminii naturale în casă şi o legătură mai strânsă între interior şi exterior. Dormitorul principal are propria terasă, iar bucătăria este prevăzută, cum era şi de aşteptat, cu cele mai noi şi mai performate aparate elecrocasnice.


În curte, există o bucătărie de vară, un şemineu, piscină şi spa. De asemenea, se poate la masa afară, dacă este preferat acest lucru.