Frumoasa Sofia Vergara s-a căsătorit cu iubitul ei, din  Joe Gonzalez, pe vremea când avea 18 ani. Fiul lor, Manolo, s-a născut în septembrie 1991. Din păcate, căsătoria nu a fost ce trebuie, iar Sofia şi Joe au divorţat doi ani mai târziu. Până în 1994, Sofia şi Manolo au locuit în Miami.

Nu este o coincidenţă faptul că Manolo este un tânăr manierat şi educat. El şi mama lui au spus că ea l-a învăţat să aibă bunele maniere, să fie bun şi să se comporte corespunzător. Ea i-a insuflat, de asemenea, simţul umorului. De aceea a devenit un tânăr atât de încântător!

În 2015, Manolo Gonzalez Vergara a făcut-o pe Sofia Vergara o mămică mândră. A absolvit Colegiul Emerson din Boston cu o diplomă în producţia de film. Încă de la o vârstă fragedă, Manolo şi-a exprimat interesul de a-şi urma faimoasa mamă în showbiz. 

La un an după absolvirea Colegiului Emerson, Manolo şi-a făcut debutul formal în modeling, pe coperta revistei Paper. Se spune că a fost atât de natural la şedinţele foto, deşi era începător în cariera de modelling.
 
Fiul Sofiei Vergara deţine o linie de haine şi de accesorii de lux pentru câini, pe care a numit-o Canini. Se vând exclusiv în Las Vegas. 
 
După ce Manolo a absolvit facultatea, i-a fost alături mamei sale atunci când s-a căsătorit cu partenerul ei de cuplu, Joe Manganiello, care este mai tânăr decât Sofia cu câţiva ani. Pentru că legătura mamă-fiu este una strânsă şi de calitate, acesta a fost atât de amoţionat încât i-au dat lacrimile de bucurie pentru mama lui.
 
Îi place să meargă undeva unde este cald şi însorit, să stea lângă piscină, să bea cocktailuri şi să se bronzeze. De altfel, are şi o pasiune pentru modă!
 
FOTO  / Instagram / Shutterstock, 2011, Los Angeles