Oana Roman a avut probleme cu greutatea mai bine de jumătate din viaţă, iar ironiile la adresa ei au afectat-o mult, însă spune că nu acesta este motivul pentru care a decis să slăbească, ci pentru că a pus un pariu cu o prietenă.

Vedeta a ţinut multe cure de slăbire de-a lungul anilor şi a realizat că nu exită o dietă-minune, datorită căreia să slăbeşti rapid şi eficient, iar kilogramele pierdute revin la fel de repede.

De aceea a ales să slăbească sănătos şi încet, mâncând orice, dar în cantităţi mici. În plus, a asociat acestei diete şi diverse proceduri corporale.

”Dacă vii la mine cu «asta nu ai voie», mă frustrez foarte rău. Şi atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantităţile. Şi practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puţin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă şi infometez puţin. Iau mesele la 14 ore distanţă. Seara mănânc foarte puţin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineaţa, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13“, a declarat pentru antena3.ro Oana Roman, precizând că mănâncă inclusiv ciocolată, îngheţată, prăjituri, dar în cantităţi foarte mici.

FOTO Instagram/Oana Roman