Când Nicole avea 17 ani, mama ei a fost diagnosticată cu cancer. La acea vreme, cea care i-a dat viaţă avea nevoie de ajutorul celor din jurul ei, având în vedere efectele secundare ale chimioterapiei şi radiaţiilor pe care le făcea. Însă familia nu-şi permitea să angajeze un maaseur pentru a o scăpa pe pancienta casei de dureri. Ce a considerat Kidman că era de făcut în această situaţie?

În ciuda vârstei fragede pe care o avea, Nicole şi-a dat seama că mama ei avea nevoie de ajutor. Şi, mai mult de-atât, a prealuat frâiele întregii situaţii şi a găsit o variantă de-a o ajuta pe femeia în suferinţă. S-a decis să se facă chiar ea maseur pentru a-i alina durerea mamei.

“Ştiu, oamenii sunt şocaţi să afle că sunt maseur profesionist. E o poveste interesantă în spatele chestiei ăsteia. Mama fusese diagnosticată cu cancer la sân când avea 45 de ani, iar eu n-aveam mai mult de 17 ani, iar eu m-am făcut maseur, am făcut un curs de specializare, pentru că nu ne permiteam să angajăm un profesionist ca să-i aline durerea după tratamentul cu chimio şi radiaţii pe care-l făcuse", a explicat vedeta în Byrdie.