5 zodii de femei care vorbesc prea mult. Cele născute în Gemeni nu se opresc niciodată

1 zodii de femei care vorbesc mult jpg jpeg

Este ştiut faptul că femeile vorbesc mult, însă în horoscop există zodii despre care se spune că pur şi simplu nu se pot opri. Povestesc orice, iar când vine vorba de ceartă nu ai cum să ai drept la replică, asta pentru că nu vei găsi nicio variantă pentru a te putea face auzit. Vor continua să vorbească peste tine şi nimeni şi nimic nu le va face să tacă.

Prima între aceste cinci zodii de femei este Gemeni, însă şi femeia Săgetător îi urmează îndeaproape. 

Gemeni

Comunicarea este foarte importantă pentru tine şi îţi place să vorbeşti, scrie zodiata.com. Nu contează dacă ai o conversaţie profundă despre sentimentele tale sau dezbaţi ultimele ştiri, pentru că tu nu te opreşti din vorbit. Vorbeşti cu toată lumea, de la farmacişti până la şefi şi lunga lista continuă. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să recunoşti faptul că exagerezi cu vorbitul. Dacă devii conştientă de asta, vei putea să îl priveşti ca pe un obicei prost la care trebuie să renunţi. Ai grijă, totuşi, să nu începi să le povesteşti şi altora de cum încerci tu să te schimbi pentru că astfel nu îţi vei atinge scopul.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Săgetător

Tu eşti foarte entuziasmat atunci când vine vorba de oameni noi şi de lucruri noi, şi te poţi trezi vorbind pur şi simplu. Consideri că pauzele de tăcere sunt ciudate, aşadar vrei să umpli spaţiul respectiv. Poţi deveni uşor enervantă atunci când încerci să faci pe cineva să râdă cu orice preţ. Nu pare să îţi pese dacă e momentul potrivit pentru a-ţi etala umorul. Trebuie să devii mai atentă la indicaţiile pe care oamenii ţi le oferă. Dacă cei din jur te ascultă zâmbind fals şi sunt vizibil plictisiţi, atunci ar trebui să laşi pe altcineva să vorbească. O conversaţie bună constă atât în a da, cât şi în a primi.

Balanţă

Exagerezi cu vorba şi oferi prea multe detalii personale despre viaţa ta unor oameni total necunoscuţi. Tu crezi că dacă eşti deschisă şi sinceră, se creează o legătură mai rapidă între tine şi persoana cu care vorbeşti.

Totuşi, prea mult prea devreme poate îndepărta oamenii din jurul tău. Trebuie să încerci să fii mai misterioasă şi să reţii că unele informaţii trebuie să rămână doar pentru tine, astfel încât cei din jurul tău să fie curioşi şi să îşi dorească să te descopere. Uneori, cu cât spunem mai puţin, cu atât devenim mai interesanţi pentru familie, prieteni sau colegi.

Citeşte şi: 3 zodii care mint fără nicio remuşcare. Fereşte-te să le acorzi încrederea ta!

Berbec

Atunci când vorbeşti prea mult, ai tendinţa de a deveni nesăbuită. Tu spui oamenilor exact ceea ce crezi, chiar şi atunci când nu ar trebui. Chiar dacă cineva te-a supărat, nu trebuie să spui tot ce îţi trece prin minte, ci ar trebui să îţi păstrezi comentariile pentru tine. Dar tu eşti impulsivă şi îţi place confruntarea, o combinaţie destul de proastă dacă situaţia necesită discreţie, diplomaţie sau tact. Cel mai bun lucru pe care trebuie să îl faci este să te calmezi, să numeri până la zece şi să respiri adânc înainte de a spune ceva.

Leu

Îţi place să vorbeşti şi eşti bună la asta, făcându-i pe cei din jurul tău să-şi dorească să te audă, captivându-i complet. Cu toate acestea, când ţi se oferă şansa de a vorbi, e posibil să nu îţi dai seama că exagerezi. Îţi place să prezinţi cea mai bună versiune a ta, dar uneori asta te face să nu fii naturală. Când vorbeşti prea mult, cel mai probabil eşti nervoasă şi nu poţi fi capabilă să îi asculţi pe ceilalţi.Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg