Andreea Bălan, moment de sinceritate: „A fost foarte greu să port rochia de mireasă”

1 andreea balan si geaorge burcea 6 1200x1200 jpg jpeg

Cântăreaţa Andreea Bălan a ales să-şi deschidă din nou sufletul pentru fanii săi, aşa cum face de fiecare dată când are ocazia. Pentru melodia „Am crezut în basme”, artista a trebuit să retrăiască un moment care, altădată, a făcut-o fericită: purtarea rochiei de mireasă.

Melodia „Am crezut în basme” a ajuns, la doar trei săptămâni de la lansare, să fie ascultată de peste un milioni de fani. Artista îşi cântă suferinţa după despărţirea de soţul ei, George Burcea. Filmările pentru videoclip au durat 14 ore, timp în care look-ul ei s-a schimbat de şase ori reprezentând stările ei sufleteşti, de la furie, la suferinţă, la resemnare şi apoi la renaştere. 

Recent, Andreea Bălan a postat un vlog pe canalul ei de youtube în care explică cum a fost să repoarte rochia de mireasă. 

„A fost foarte greu să port rochia de mireasă. Este dificil să te reîmbraci în rochia de mireasă, dar îmi place. Este foarte frumoasă. Pe de o parte, m-am simţit bine, dar a fost şi greu. Ştiu că am făcut-o pentru un videoclip foarte bun, aşa că a meritat. Este pentru această piesă minunată, care spune povestea mea şi cred că şi povestea multora dintre voi. Sper ca în această piesă să vă regăsiţi, dragilor, cu toţii şi să vă simţiţi bine (...)”, a povestit artista în noul vlog. 

Într-un interviu recent, acordat revistei VIVA!, Andreea Bălan explică stadiul în care se află relaţia cu George Burcea, potrivit Evz.ro:

„Înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea şi apoi, pe 1 aprilie, le-am depus deoarece nu a vrut să se schimbe şi nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agăţată şi să nu depun actele, mai ales fiind vorba şi despre anumite fapte despre care s-a aflat public. Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înţelegere", a povestit artista. 

andreea balan george jpg jpeg

Citeşte şi: Andreea Bălan suferă după despărţirea de George Burcea: ”Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie”Recente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg