Andreea Esca, „somată” de fani să spună dacă are sau nu COVID-19

1 andreea esca jpg jpeg

În ultimele zile au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Andreea Esca ar fi infectată cu noul coronavirus. Aceste informaţii au fost asociate şi cu participarea prezentatoarei Ştirilor Pro TV la o petrecere mondenă.

Până acum, Andreea Esca a păstrat tăcerea în legătură cu informaţiile vehiculează în presă despre starea ei de sănătate. Vedeta a a publicat o fotografie pe contul său personal de Instagram în care apar o ceaşcă de cafea şi un biscuite în formă de smiley face.  

Postarea a adunat rapid mii de aprecieri din partea fanilor, dar şi numeroase comentarii în care fanii îi cer să iasă totuşi să facă o declaraţie publică pentru a confirma sau nu dacă a fost infectată cu COVID-19.

Unul dintre aceste comentariile de pe Instagram este acesta:

"Eu cred că ar fi cazul să faci o declaraţie. Sunt prea mulţi oameni care cred în tine şi pe care îi dezamăgeşti acum. Fii sinceră cum ai fost mereu. Rămâi aşa cum te ştim. Tăcerea ta va lăsa urme şi în fond nu e nici o ruşine. Mai ruşinos e să taci”..

Sute de alte comentarii demonstrează faptul că Andreea Esca are foarte mulţi fani care o susţin necondiţionat urându-i multă sănătate şi fericire.

Există şi fani dezamăgiţi că Andreea Esca nu a făcut nici o precizare referitor la starea sa de sănătate: " Din păcate ai un mare minus la capitolul credibilitate...păcat.", a comentat o altă urmăritoare de pe Instagram.

„Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu Covidul, doar la TV eşti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat.“

Foto: Pro TV