Angelina Jolie a recunoscut, în sfârşit, motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt!

1 angelina jolie jpg jpeg

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, cuplul invocând diferenţe ireconciliabile. Într-un interviu recent acordat publicaţiei Vogue India, actriţa a recunoscut care a fost motivul pentru care s-a separat de Brad Pitt, cu care a format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Timp de aproape 12 ani, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt, numit de presă şi Brangelina, a fost un adevărat simbol pentru aşa-numitul glamour hollywoodian, dovedind că relaţiile în Cetatea Filmului pot rezista, la fel şi armonia dintre familie şi viaţa profesională.

Dar visul frumos s-a spulberat în septembrie 2016, când cuplul a anunţat separarea, divorţul finalizându-se în aprilie 2019. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod, care a fost o încercare destul de grea pentru familia sa numeroasă.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor)”.

Vedeta a punctat şi faptul că unii au făcut tot felul de speculaţii în această perioadă, lucru care i-a afectat şi pe copiii săi.

„Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii au văzut în mass-media minciuni despre ei, dar eu le-am amintit că doar ei cunosc adevărul. De fapt, sunt toţi şase copii curajoşi şi puternici”, a declarat emoţionată actriţa. Vedeta a mai vorbit şi despre bucuria de a fi mamă, despre „calea frumoasă de a deveni o familie”.

Angelina Jolie  şi Brad Pitt s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale producţiei „Mr. and Mrs. Smith”. În august 2014 cei doi s-au căsătorit în sudul Franţei, în cadrul unei ceremonii intime. Cuplul are şase copii (trei biologici şi trei adoptaţi) - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. „Adopţie şi orfelinat au conotaţii pozitive la noi în casă”, a mai declarat Angelina Jolie în acelaşi interviu.

Citeşte şi: Brad Pitt respinge acuzaţiile Angelinei Jolie. Ce spune despre întreţinerea copiilor



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg