Blestemul zodiilor. Răul care înconjoară fiecare nativ din zodiac

blestemul zodiilor jpeg

Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorţii, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieţii. Deşi nu este clar de unde provine acest blestem şi cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie. Blestemul zodiilor poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte!

1. Blestemul zodiilor - Berbec

Nu se poate să existe o persoană mai hotărâtă ca nativul Berbec. Atunci când îşi pune ceva în gând, acţionează şi îndeplineşte. Dincolo de ambiţia sa, el poartă cu sine o suferinţă enormă, aceea de a nu fi apreciat la adevărata valoare. Blestemul său este să fie mereu înconjurat de oameni ipocriţi, care îl invidiază şi care îi doresc răul.

2. Taur

Când vine vorba de blestemul zodiilor, e bine să ştii că nativul Taur este impulsiv şi dificil, însă e bine să îl ai prin preajmă la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoană sufletistă, care ştie să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât să ajungă să regrete acest lucru.

3. Blestemul zodiilor - Gemeni

Puternic, raţional şi comunicativ, nativul Gemeni intră în legătură cu foarte multe persoane şi reuşeşte să îşi facă prieteni. Totuşi, el nu este o fire statornică, motiv pentru care este nevoit să poarte cu sine singurătatea. Este blestemat să fie întotdeauna singur şi să îşi caute sufletul pereche.

4. Rac

Semnul Rac ascunde o sensibilitate ieşită din comun, o trăsătură de caracter care, în ciuda aparenţelor, nu îl favorizează. Blestemul său este să fie atât de sensibil şi de naiv, mai ales în iubire, încât va deveni o persoană foarte uşor de rănit şi de dezamăgit.

5. Blestemul zodiilor - Leu

Deşi este o persoană puternică, care stârneşte admiraţia pe oriunde ar merge, nativul Leu are o suferinţă interioară. Este blestemat pe vecie să aibă ghinion în dragoste. Poate unii îşi vor găsi partenerul, însă majoritatea vor avea parte de poveşti de dragoste neîmpărtăşite sau care se vor încheia mult prea devreme.

6. Fecioară

În ciuda perfecţionismului său dus la extrem, Fecioara este o persoană înţelegătoare, un om pe care te poţi baza atât la bine, cât şi la rău. Nici despre Fecioară nu se poate spune că are mult noroc în dragoste, însă blestemul său nu este legat de ghinion pe plan sentimental. În ceea ce priveşte blestemul zodiilor, toată viaţa o Fecioară va fi nevoită să îndure incapacitatea celorlalţi de a fi precum ea, de a reuşi să ajungă la un nivel înalt.

7. Blestemul zodiilor - Balanţă

Echilibrul şi pacea fac din nativul Balanţă un prieten pe cinste. Poate nu vrea să recunoască, însă nativul Balanţă poartă cu el un blestem care îl macină. Deşi este un om corect şi diplomat, obiectivitatea exagerată îl va determina să renunţe la cei dragi, atunci când e nevoie. Nu ştie ce înseamnă să ţină partea cuiva şi nu renunţă la adevăr, chiar dacă acest lucru înseamnă să sacrifice oameni, momente, amintiri şi dorinţe.

8. Scorpion

Nativul Scorpion este blestemat să fie o persoană răzbunătoare, care trădează cu uşurinţă şi se impune prin agresivitate. Uneori, ar face orice ca să se schimbe, dar atunci când orgoliul şi furia sunt mai presus decât el, răzbunarea nu mai este doar o alternativă, ci o soluţie.

9. Blestemul zodiilor - Săgetător

Persoanele născute în semnul Săgetătorului sunt firi misterioase, pline de viaţă, care îşi doresc să aibă parte de tot felul de aventuri. Însă, dincolo de frumuseţe şi spontaneitate, aventurile îi vor aduce unui nativ Săgetător şi experienţe neplăcute, neaşteptate. Blestemul său este acela de a trăi mereu cu teama de necunoscut, care îl va face de multe ori să îşi pună întrebarea „ce ar fi fost dacă?‟.

10. Capricorn

Nativului Capricorn îi place să economisească bani şi să se gândească mereu la viitor. Mai mult, atunci când cineva îi cere ajutorul, el ajută fără să se gândească la economiile sale. Legat de blestemul zodiilor, năpasta sa e legată tocmai de această situaţie, şi anume, că oricât de mulţi bani ar strânge, tot va simţi că nu este deajuns.

11. Blestemul zodiilor - Vărsător

Cu toate că nativul Vărsător este o fire libertină, căruia îi place să îşi facă uşor prieteni, blestemul său este legat tocmai de sfera relaţională. Nu trebuie să îşi facă griji în privinţa carismei, căci are destulă, însă nu va putea niciodată să iasă din zona sa de confort sau să reuşească să impresioneze pe cineva prin cuvinte. Când nu se va simţi în largul său, se va retrage cu discreţie.

12. Blestemul zodiilor - Peşti

Nativul Peşti este blestemat să trăiască printre nori, şi nu în apă, acolo unde îi este locul. Fire idealistă şi visătoare, idealurile sale sunt imposibil de atins, motiv pentru care va trăi mereu cu gândul departe. Din această cauză, apropiaţii care nu îl vor înţelege îl vor părăsi.

Sursă foto: www.only-journal.com