Ce ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de zodie

1 76357 original jpg jpeg

Te-ai simţit vreodată conectată de un domeniu profesional faţă de care nu ştii mai nimic sau nu ai avut până acum ocazia să experimentezi? Ei bine, semnul zodiacal poate spune multe despre ce ai făcut într-o viaţă anterioară, asta dacă eşti convinsă că sufletul se poate reîncarna. 

Berbec: explorator

Cunoscut pentru curajul tău, dar şi pentru nerădarea de care dai dovadă, se poate spune că într-o viaţă anterioară ai fost, cu siguranţă, un explorator sau aventurier. Îţi place să faci lucruri noi şi eşti extrem de atrasă de locurile în care nu ai mai fost niciodată. Ştii să descifrezi labirinturi şi nu îţi este frică de nimeni care îţi stă în cale.

Taur: artist

Gusturile tale pentru lux şi confort se cunosc de mult timp, însă se pare că în viaţa ta anterioară, tu ai fost un suflet de artist. Ai un simţ estetic dezvoltat, ceea ce arată că poate îţi place să fii designer sau pictor. Îţi doreşti să faci lumea în care trăieşti mai bună şi vrei să laşi creaţii în urma ta. Îţi place să te murdăreşti pe mâini, ceea ce te duce cu gândul la meseria de pictor.

Gemeni: celebritate

Interesul crescut pentru artă şi spirit social te conduce spre ideea că ai fost o adevărată celebritatate într-o viaţă anterioară. Îţi place să iei cina în oraş, să socializezi cât mai mult, ai un şarm aparte iar băile de mulţime sunt oaze de relaxare pentru tine. Cu siguranţă ai fost un actor sau un muzician care a strălucit pe covorul roşu.

Rac: scriitor

Fire sensibilă şi plină de imaginaţie, ţie îţi place să îţi exprimi emoţiile şi sentimentele prin scris. Cu un caracter schimbător, îţi place uneori să trăieşti singură şi nu te-ar deranja să ai un jurnal, căruia să îi povesteşti toate experienţele tale. E posibil să fi fost un scriitor melancolic, dar talentat, care a murit de tânăr sau care nu şi-a trăit iubirea.

Leu: conducător

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că nativul Leu este un lider înnăscut, căruia îi place să primească toată atenţia şi tot confortul. Aşa că nu ar surprinde pe nimeni să afle că acesta a fost într-o viaţă anterioară un mare conducător al lumii. E posibil să fi avut descedenţă regală sau să fi făcut parte dintr-un cerc de oameni foarte influenţi precum aristocraţii.

Fecioară: om de ştiinţă

Precisă şi foarte atentă la detalii, nu există niciun dubiu că în trecut ai fi salvat omenirea cu invenţiile tale. Ai o pasiune pentru cunoaştere şi cercetare, îţi place să citeşti tot ce prinzi în mână şi să revoluţionezi lumea. Ţi-ai dorit dintotdeauna să ajuţi oamenii şi să salvezi omenirea, aşa că o astfel de meserie ţi s-ar potrivi mănuşă şi în prezent.

Balanţă: judecător

Aşa cum spune şi semnul tău zodiacal, îţi place să cântăreşti lucrurile şi să le pui în balanţă înainte de a lua orice decizie. Fire calmă şi înţeleaptă, nu te laşi condusă de propriile instincte şi ai răbdarea de a-i asculta pe fiecare. E foarte probabil să fi fost un judecător emerit într-o viaţă anterioară, care să îşi fi dorit pace şi să fi dat dreptate celor ce merită.

Scorpion: magician

Fire misterioasă şi foarte enigmatică, e posibil ca într-o viaţă anterioară să fi fost un magician sau un actor care îşi schimbă identitatea şi fuge de poliţie. Te atrag lucrurile interzise şi nevoia de bani, aşa că nimeni nu s-ar mira dacă ai încerca să îţi atingi scopurile şi prin mijloace condamnabile.

Săgetător: războinic

Cu o dorinţă arzătoare de a fi mereu liberă şi nu constrânsă, e posibil ca într-o viaţă anterioară să fi fost o războinică iscusită sau o luptătoare la scară mică. Dacă nu admiţi ideea unor lupte sângeroase, poate ai fost doar un militant al ideilor şi ai luptat pentru o cauză nobilă. Oricum ar fi fost, important e că ştii cum să câştigi respectul celor din jurul tău.

Capricorn: director

Pentru tine, munca nu e o corvoadă, ci un loc plăcut, în care vrei să stai zilnic şi să evoluezi. Lucru care nu poate fi decât de apreciat, mai ales pentru o persoană aşa ambiţioasă şi muncitoare ca tine. Seriozitatea ta şi gustul pentru putere te-ar fi făcut într-o viaţă anterioară un director iscusit şi extrem de apreciat.

Vărsător: medic

Poate acum îţi place să visezi, dar în trecut ţi-ai fi dat şi viaţa ca să îi salvezi pe ceilalţi. Spiritul tău umanitar şi generozitatea ta te-au ajutat în trecut să fii un medic bun şi să îi vindeci pe oameni. Şi pentru că medicina este mereu în curs de evoluţie, domeniul ţi s-ar potrivi şi în prezent, întrucât îţi place să studiezi şi să cunoşti lucruri noi despre modul în care funcţionează corpul uman.

Peşti: filosof

Cui i s-ar potrivi mai bine decât ţie filosofia? Tu, care eşti mereu cu capul în nori şi care e capabilă să treacă dincolo de realitate, în lumi imaginare. Eşti fascinată de cunoaştere, iar puterea intuiţiei te-a ajutat într-o viaţă anterioară să devii un mare filosof sau gânditor. Ţi-ai dedicat sufletul Universului şi nu ai încetat nici acum să îţi pui întrebări cu privire la existenţa oamenilor şi a tot ce ne înconjoară pe pământ. Nimeni nu interpretează semne şi nu descifrează simboluri mai bine ca tine.

Sursă foto: www.huffingtonpost.com



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg