Ce să porţi de Crăciun şi ce mantra să rosteşti, ca să ai noroc şi prosperitate în viitor

1 ce purtam de craciun jpg jpeg

Astrologul Alexandra Coman a dezvăluit pe canalul său de Youtube că, în noaptea de Crăciun, se formează „Marea Trină‟, numită şi „Ochiul lui Dumnezeu‟, care va avea aceeaşi intensitate cu „Steaua din Betleem‟ din trecut. Fenomenul acesta se manifestă sub ghidarea Universului. Pentru a întâmpina cum se cuvine acest eveniment astral, este bine să ţii cont şi de modul cum te îmbraci, ce să ai asupra ta, dar şi ce mantră să rosteşti la masa de Crăciun, pentru ca astrele să îţi arate calea spre un noul Tu, varianta îmbunătăţită.

De Crăciun, în vechime, cei trei magi au văzut pe cer Steaua din Betleem şi au pornit în căutarea copilului născut printr-o minune. În prezent, „Trina‟ sau „Ochiul lui Dumnezeu‟ este asociată, spune astrologul Alexandra Coman (foto) cu cei trei magi, pentru că „Marea Trină‟ este, de fapt, un triunghi echilateral, cunoscut în toată lumea ezoterică, spirituală, în toate credinţele şi culturile, inclusiv în cultura românească, cea creştină, regăsim acel triunghi care are un ochi în el. Iar vârfurile triunghiului în seara de Crăciun simbolizează cei trei magi, mai precis avem marcaj pe zodia Fecioară, marcaj pe zodia Taur şi marcaj pe zodia Capricorn – semne de Pământ, care simbolizează maturitatea, stabilitatea şi ancorarea în realitate. Iată recomandările astrologului pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Pentru Berbec, informaţia ţine de accesarea lumii spirituale, accesarea lumii nevăzute. Iată de ce astrologul Alexandra Coman îţi recomandă, de Crăciun, să porţi culoarea care defineşte zodia ta, roşu, roşu-închis sau onix ori obiecte vestimentare în nuanţe metalice. Mantra care e bine să fie rostită în aceste zile este: „Am protecţia totală a strămoşilor mei în tot ceea ce fac şi în tot ceea ce decid‟.

Taur

Energia Crăciunului îţi aduce capacitatea de a învăţa lucruri noi despre viaţă, de a acumula şi mai multe informaţii şi maturitate. În plus, te ajută în relaţia cu străinătatea şi să iei decizii legate de drumuri, de mutat, de relocat. Pentru acestea, culoarea care te susţine foarte mult de Crăciun este albastru-închis, iar ca bijuterii, e bine să porţi podoabe cu pietre semipreţioase. Mantra ta de Crăciun este: „Universul îmi ghidează paşii către cunoaşterea de care au am nevoie‟.

Gemeni

Libertatea de manifestare, de exprimare şi de a-ţi alege ascensiunea sau ritmul ascensiunii – despre asta este vorba de acest Crăciun pentru tine. De aceea, astrologul recomandă să porţi argintiu, gri şi tot ce ţine de sclipiciuri, paiete, cristale, care au reflexe argintii. Mantra ta: „Ghidat de energia divină, ghidat de marea trină ajung unde merit şi am parte de lucruri bune, frumoase şi stabile în cariera mea‟.

Rac

Accentul cade foarte mult pe formarea anturajului, pe a strânge resursele sociale manifestate prin prezenţa celor din jur, oameni care să te ajute în ce ai de făcut de acum încolo, oameni corecţi. Ai nevoie de aceste ajutoare nu numai în noaptea de Crăciun, ci şi pe parcursul evoluţiei tale pe parcursul acestor 11 ani maeştri. Recomandarea astrologului pentru tine este să porţi ametist, mov, indigo, violet, în orice nuanţa doreşti. Mantra ta, pe care să o rosteşti la masa de Crăciun este: „Am parte de oamenii de care am nevoie şi care sunt dispuşi să mă ajute atunci când trebuie‟.

Leu

Tu te vei bucura de foarte multă protecţie divină. Dacă vrei să ai energie pozitivă de Crăciun şi să deschizi uşa potrivită spre cei 11 ani viitori, astrologul recomandă să porţi indigo, albastru-închis, violet-închis sau portocaliu. Bijuteriile rotunde sau/şi de aur te vor avantaja. Mantra pe care e bine să o rosteşti: „Mă bucur de susţinerea divinităţii, a universului şi a ghizilor mei spirituali în tot ceea ce fac. Mă bucur de ghidarea lor, de sprijinul lor, de faptul că îmi susţin acţiunile‟.

Fecioară

Ţinând cont de faptul că Luna este unul dintre vârfurile aceste mari trine atât de frumoase pe harta momentului Crăciunului, spune Alexandra Coman, tu ai parte de protecţie sau de un drum deschis către afirmarea ta personală. Poţi deveni mai vocală, iar vocea ta va fi ascultată. Pentru poziţie socială, afirmare personală ai nevoie de culoarea roşu, de verde-închis, smarald, agate şi cuarţ. Mantra ta este: „Se deschid drumuri de lumină în faţa mea, iar asta înseamnă că am drum drept spre atingerea obiectivelor‟.

Balanţă

La tine este despre a acumula bani, proprietăţi şi bunuri materiale şi a te bucura de stabilitate şi abundenţă. Culorile recomandate sunt verde şi maro în toate nuanţele. Este bine să îmbraci obiecte vestimentare sau bijuterii în formă rotundă, nu merge pe lucruri în colţuri şi unghiuri ascuţite de Crăciun. Mantra ta este: „Mă bucur de abundenţă în toate formele ei de manifestare!‟

Scorpion

Coerenţă în comunicare, capacitate de a exprima, iar cuvintele tale să ajungă la cei care ascultă, acestea vor fi exersate începând cu acest Crăciun, vreme de 11 ani. Astrologul recomandă să porţi culoarea turcoaz, albastru-deschis, verde-marin, iar ca pietre norocoase, poartă podoabe cu agat, jad, hematită. Mantra este: „Cuvintele mele ajung la sufletul celor care mă ascultă‟.

Săgetător

Crăciunul acesta este pentru tine despre găsirea unor rădăcini şi formarea unor baze, construirea unui postament solid în tot ceea ce faci. Tu vei începe să pui bazele temeinice tuturor acţiunilor pe care le faci de acum încolo. E despre planul iniţial care trebuie să fie perfect. Tot acum vei rezolva ceva important în relaţia cu familia sau cu prietenii apropiaţi, poate e vorba despre o moştenire, despre un conflict care se opreşte. Pentru a avea succes, mantra pentru tine este: „Creez pentru a dura‟. În zilele de Crăciun, e bine să porţi argint, alb, perle şi lucruri cu formă sinusoidală, în formă de valuri. Pont: poţi şi să desenezi pe o foaie nişte valuri.

Capricorn

Dragostea este tema ta principală, la fel şi găsirea încredererii în tine, activarea copilului interior, lucruri care să ţi se întâmple pentru satisfacerea dorinţelor şi nevoilor tale. Pentru ca toate acestea să ţi se întâmple, poartă portocaliu, roşu puternic, mov, violet, ametist, piatra soarelui şi obiecte vestimentare rotunde. De exemplu, pantofii să nu fie cu vârf ascuţit, ci bombat. Mantra ta este: „Mă bucur de graţia divină‟.

Vărsător

Munca, schimbarea unui loc de muncă, găsirea unui alt job şi activarea zonei sănătăţii sunt temele principale pe care le vei experimenta în următorii 11 ani. Culoarea verde-închis te va ajuta în acest sens, la fel ca nuanţele de pământ, gri şi negru – negru combinat cu auriu. Mantra ta este: „Sunt unealta voii divine, iar prin voia divina deschid toate uşile de care am eu nevoie, sunt ajutat, primesc ceea ce am nevoie‟.

Peşti

Relaţiile, construirea unui anturaj satisfăcător, clarificarea problemelor relaţionare sunt teme principale pentru nativii în Peşti. De acest Crăciun magic, îţi poţi accesa tot ceea ce ţine de intuiţie, astfel încât vei simţi foarte multe lucruri despre tine pentru tine. Culorile pentru tine suntnuanţele pastel, galben, roz, roşu şi albastru. Poartă asupra ta obiecte din lemn sau din cupru. Mantra ta este: „Sunt conectat la vibraţia divină şi simt ce este de simţit‟.

@shutterstock, InstagramRecente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg