Ce te face fericită, în funcţie de zodie. Ştiai asta despre tine?

1 85097 original jpg jpeg

Fericirea nu reprezintă acelaşi lucru pentru toată lumea, iar horoscopul joacă un rol important şi la acest capitol. Iată ce te face pe tine să te simţi împlintă, în funcţie de zodie. 

Berbec

Pentru Berbeci fericirea depinde doar de faptul că reuşesc sau nu să îşi ţină în frâu sentimentele şi energia debordantă. Pe termen scurt se simt bine dacă participa la diverse aventuri şi îşi urmează fiecare impuls, dar pe termen lung aceste experienţe le aduc numai nefericire şi realizează că au pierdut timpul fără să realizeze ceva notabil. Aşadar, marea lor provocare este să înveţe cum să se abţînă de la cheltuieli de moment inutile pentru a face economii şi cum să-şi păstreze calmul în situaţîi dificile fără a simţi că fac un mare sacrificiu. Cel mai bine se descurcă când sunt înconjuraţi de oameni stabili emoţional, pe care să se poată baza şi care îi provoacă la a da tot ce-i mai bun din ei şi cărora le fac faţă chiar cu riscul de a strică prietenia lor. Pot merge foarte bine relaţiile cu oameni care îi încurajează să se exprime fără oprelişti şi să dea frâu liber imaginaţiei şi energiei , întrucât aşa vor învaţă cum să se autocontroleze. Acestea sunt lucrurile care îi fac fericiţi cu adevărat pe Berbeci, nu distracţiile de moment.

Taur

Ceea ce le place cel mai mult Taurilor sunt mâncărurile fine, prietenii minunaţi şi o casă confortabilă, amenajată după gustul lor. Dar adevărată fericire o găsesc însă în lucruri mai durabile, nu doar în aceste mici plăceri. Dacă muncesc mult şi se implică cu adevărat în ceea ce fac rezultatele se văd imediat şi asta îi împlineşte mai mult decât orice: să facă ceva pentru ei, dar care să producă efecte vizibile şi pentru alţîi, deoarece nu suportă lenea şi egoismul. Se descurcă bine în viaţă dacă îşi găsesc câţiva prieteni buni, care să le susţînă iniţiativele şi să îi aducă cu picioarele pe pământ atunci când exagerează. Aceşti nativi urăsc rutină, monotonia şi pentru a nu se plictisi schimbă mereu domeniul de activitate, ceea ce le creează o senzaţie plăcută de entuziasm.

Gemeni

Se întâmplă destul de rar că un Geamăn să fie trist, pentru ei viaţă este prea amuzantă, prea fascinantă pentru a o irosi pe jelit şi plâns de milă. Mulţi dintre ei se pricep să facă stand-up comedy, la cât de plini de viaţă sunt, chiar şi aşa sunt extrem de dornici să-i facă pe cei din jurul lor fericiţi şi unii dintre ei chiar se ghidează după principiu „dacă tu eşti fericit sunt şi eu”. De fapt, fericirea adevărată pentru ei vine din sentimentul că au dat ceva înapoi lumii în care s-au născut şi cel mai bine se simt atunci când găsesc ceva în care să se implice cu adevărat şi care să conteze nu numai pentru ei. Mai degrabă decât să aibă mai multe hobby-uri din care să ştie doar câte puţîn din fiecare preferă să se concentreze mai mult şi să investească timp şi resurse materiale în ceva anume, într-un domeniu pe care să-l aprofundeze şi din care să înveţe tot ce-i posibil.

Rac

Scopul principal în viaţă Racilor este că tot ceea ce fac să fie asigurat, dar în primul rând să le aducă lor împlinire sufletească. Fericirea lor ţine foarte mult de relaţiile pe care reuşesc să şi le facă, oamenii potriviţi pe care îi cunosc la diverse evenimente şi mai ales legăturile pe care le au cu membrii familiei lor, unde îi includ şi pe prietenii apropiaţi. Dar o parte din reţeta către fericirea absolută este să aibă grijă de cei dragi în aceeaşi măsură în care se îngrijesc de propria persoană. Pentru a-şi mari încrederea în forţele proprii simt nevoia că din când în când să îşi rezerve o zi întreagă la spa, ceea ce le încarcă bateriile şi îi face capabili să înfrunte cu brio toate greutăţile vieţii. Întrucât au tendinţa să pună nevoile altora pe primul loc ei trebuie să se concentreze şi asupra lor uneori pentru că dacă se vor epuiza în favoarea altora vor simţi la un moment dat că şi-au irosit viaţă.

Leu

Fericirea de moment tinde să nu fie o problema pentru Lei întrucât sunt cei mai activi, energici, dramatici şi romantici nativi ai zodiacului. Ştiu să se distreze alături de oamenii importanţi pentru ei şi sunt deseori înconjuraţi de admiratori care îi fac să se simtă minunat. Atenţia şi admiraţia acestora îi face să se simtă poate mai importanţi decât sunt în realitate şi le creşte încrederea în forţele proprii, dar asta nu le aduce cu adevărat fericirea. Sunt conştienţi de nevoia pe care o au de afecţiune, dragoste şi loialitate însă este posibil să nu realizeze că de fapt nu astea sunt cele mai importante lucruri din viaţă. Deşi atrag aceste sentimente din partea altora doar prin deschiderea de care dau dovadă, carismă şi curajul lor, Leii nu îşi dau seama că odată ce se vor arată un pic vulnerabili vor începe de fapt să descopere cine le este prieten adevărat şi cine nu, cine le este alături la bine şi la greu iar astfel vor capătă forţă de a fi ei înşişi şi acea nesiguranţă pe care o aveau în suflet se va risipi, pentru că vor vedea cine îi place pentru ceea ce sunt nu pentru ceea ce au.

Fecioara 

Firea perfecţionistă, dorinţa că totul să fie pus la locul lui şi atenţia la detalii îi fac viaţă grea Fecioarei, drept pentru care există o înclinaţie către anxietate şi fixism, ceea ce este că o piedică în calea fericirii. Faptul că reprezentanţîi acestei zodii investesc timp în relaţiile pe care le au, de orice fel, este un avantaj pentru ei, deoarece odată ce se dedică unei relaţii stabile înseamă că o baza de încredere este deja realizată. Dar acest lucru poate să nu fie suficient pentru a umple golul din viaţă Fecioarelor şi a şterge cu buretele îngrijorările pe care le au cu privire la viitorul lor aparent nesigur. Pentru a fi fericite Fecioarele trebuie în primul rând să facă ceva cu acea stimă de sine şi cu pesimismul lor, pentru că mintea le duce şi nu au de ce să-şi facă aiurea zile fripte.

Balanţă

În ceea ce priveşte acest semn cred că este evident pentru toată lumea că pentru a ajunge la fericirea adevărată trebuie să creeze echilibru în toate aspectele vieţîi sale. Asta nu înseamnă însă că este necesar să se ocupe de problemele tuturor celor din jur, lucru care ar atrage doar energiile negative în viaţă Balanţelor, ba din contra, din cauza faptului că încearcă mereu să mulţumească pe toată lumea şi uită să îşi vadă de propriile interese ar trebui să le facă mai conştiente că trăiesc o singură viaţă. Încearcă mereu să menţînă bună înţelegere între prieteni, membrii familiei şi colegii de muncă, adică au un rol foarte important în anturajul pe care îl frecventează, doar că asta înseamnă că de cele mai multe ori nu apucă să îşi spună off-ul sau să se impună suficient de des pe cât ar fi necesar. Deci pentru Balanţele va fi o muncă grea, dar satisfăcătoare, odată ce vor vedea rezultatele muncii lor este imposibil să nu se bucure.

Scorpion

Este foarte greu pentru Scorpioni să păstreze acea stare de fericire, deoarece viaţă lor este complicată. Însă le place să înveţe pe pielea lor şi să trăiască lucruri inedite în care să investească energie pozitivă, nu doar să tragă învăţături de la alţîi. Mai ales când viaţă se complică şi mai mult poate fi foarte uşor pentru Scorpioni să se ghideze după instinctele lor primare şi să se descurce singuri. Cele mai mari calităţi ale lor sunt empatia de care dau dovadă şi capacitatea de a-i face pe alţii să se simtă bine. Când reuşesc să apeleze la rezervele de energie pe care le au descoperă că pot mai mult decât credeau şi devin ceva mai optimişti, pentru că reuşesc să aibă grijă de relaţiile lor de suflet, ceea ce îi face cei mai fericiţi oameni de pe Pământ.

Săgetător

Optimismul şi idealismul de care dau dovadă de cele mai multe Săgetătorii se transpune într-o stare de bine, deci ar trebui să fie uşor pentru ei să găsească fericirea, singuri sau alături de cineva. Dar chiar şi aceşţi nativi pot cădea uneori în depresie şi pot avea frustrări, mai ales când viaţă le pune anumite piedici. Fericirea durabilă poate depinde de acceptarea realităţîi cotidiene că atare şi de realizarea faptului că nu fiecare experienţă reprezintă o aventură şi nu fiecare zi poate fi extraordinară. Viaţă de zi cu zi este în general banală. Aşa vor avea timp să vadă că dacă se implică cu adevărat în relaţiile pe care le au vor fi mai fericiţi.

Capricorn

Pentru Capricorni important este să creeze un echilibru între viaţă personală şi cea profesională. Nu trebuie să îşi ia problemele de serviciu acasă sau invers, pentru că această combinaţie nu a fost bună pentru nimeni niciodată, odată ieşiţi pe poartă întreprinderii bine ar fi să îşi lase muncă în urmă şi să se concentreze pe timpul de calitate petrecut alături de oamenii importanţi din viaţă lor. Va fi greu iniţial, dar merită făcut efortul acesta. De asemenea, preferabil ar fi să îşi acorde şi lor puţîn timp liber pentru răsfăţ, că să se poată relaxa şi să poată fi fresh, cu zâmbetul pe buze mereu. Acest timp liber nu trebuie neapărat programat, ba din contra, cel mai mult se vor bucură de o masă copioasă la un restaurant scump dacă pur şi simplu în drum spre casă vor decide să se oprească acolo sau o maniciura pedichiură e binevenită oricând, dacă e liber la salon. Un alt element foarte important în construirea fericirii durabile este creşterea încrederii în propriile forţe şi în cei din jur, pentru că şi acea reţinere pe care o simt faţă de cineva, poate fi doar bazată pe o prima impresie greşită şi asta să le fie o piedică în atingerea fericirii.

Vărsător

Fericirea adevărată şi durabilă pentru Vărsători vine în primul rând din posibilitatea de a fi ei înşişi în orice situaţie şi în al doilea rând din a avea un impact pozitiv asupra lumii înconjurătoare. Familia şi prietenii care le încurajează visele contribuie la realizarea unui climat satisfăcător şi la incredera că pot face mai multe lucruri bune care să conteze. Oamenii care îi iubesc le oferă un sprijin real în ceea ce-şi doresc de la viaţă şi asta contează foarte mult şi se vede în rezultatele muncii lor asidue pe care o întreprind atât în scop personal cât şi pentru a-şi pune amprenta asupra lumii. Faptul că există persoane care îi iubesc şi le dau spaţiul şi timpul suficient pentru a fi singuri cu gândurile lor îi trezeşte pe Vărsători la viaţă şi îi aduce cu picioarele pe pământ, ceea ce contribuie la starea lor de bine, pentru că la urmă urmei nimeni nu poate trăi izolat şi fericit pe termn lung.

  Peşti 

Peştii sunt cei mai empatici, iubitori şi intuitivi dintre toţi ai zodiacului. Asta înseamnă că pot deveni nişte mici vampiri energetici, care atrag asupra lor atât forţă vitală a cuiva cât şi problemele celor din jur. Astfel că fericirea Peştilor depinde de fericirea persoanelor la care ţîn cel mai mult, adică dacă cei pe care îi iubesc sunt mulţumiţi de ei tot aşa şi ei vor fi împăcăţi cu situaţia lor. Din acest punct de vedere este important că Peştii să se înconjoare cu oameni pozitivi, iubitori, pentru că sunt foarte vulnerabili la sentimente şi energii venite din partea celor din jur şi nu îşi doreşte nimeni să fie plini de ura, disperare sau depresie. Aşadar fericirea aşa cum ar trebui ea să fie depinde foarte mult pentru aceşţi nativi de cât de capabili se vor dovedi a fi în stabilirea unor limite şi pretenţîi mai mari de la cei din jur. 

Sursă: cereschoroscop.comRecente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg