Ce-ţi rezervă astrele până pe 18 martie. Nu ne relaxăm, ci ne adunăm forţele şi luptăm

1 shutterstock 387016507 jpg jpeg

În perioada care se întinde până pe 18 martie, astrologul Click! pentru femei Lorina a explicat pe larg ce se întâmplă cu nativii fiecărei zodii în parte, în zilele care urmează. Veşti bune se văd la orizont, dar nu sunt chiar aşa de aproape. Citeşte previziunile pentru zodia ta şi vezi cum poţi aplana conflicte şi ce ai de făcut, ca să-ţi fie bine, într-o perioadă cu turbulenţe.

Pentru unii, intervalul acesta de timp aduce noi proiecte, care pot schimba ritmul obişnuit de viaţă. Alţii, în zilele ce vin, se pot simţi devitalizaţi, fără chef de a iniţia ceva, mai curând cu dorinţă de retragere. Sunt şi nativi care vor fi nevoiţi să aibă grijă de părinţii bolnavi sau să aplaneze conflictele familiale care apar din senin. necontrolate.

Berbec

Aspectele astrale nu vă sunt favorabile pe toate planurile, căci energia lor vă recomandă să vă ocupaţi mai curând de proiecte personale, de linişte, odihnă, retragere, calm şi meditaţie, eventual de finalizarea unor proiecte. Această perioadă este favorabilă pentru rezumarea şi concluzionarea unor rezultate, pentru recapitularea faptelor şi proiectelor mai vechi, pentru revizuirea acţiunilor şi eliberarea de iluzii. Sunt posibile câteva întâlniri interesante.

Taur

Pentru voi, următoarele două săptămâni pot aduce implicare în noi proiecte sociale, mişcări, organizaţii progresiste, care pot schimba ritmul obişnuit de viaţă şi pot extinde limitele percepţiei asupra lumii. În acest interval de timp, se pot schimba multe în relaţiile cu ceilalţi, veţi fi atraşi de oameni deosebiţi sau cu idei originale. Nu vă sunt favorizate întâlnirile, călătoriile, demararea de noi proiecte şi schimbările importante în viaţa personală.

Gemeni

Vă puteţi simţi devitalizaţi, fără chef de a iniţia ceva, mai curând cu dorinţă de retragere. Odată cu intrarea planetei acţiunii Marte în zodia voastră, parcă vă veţi scutura, energiile devin favorabile şi vă vor ajuta să faceţi faţă problemelor urgente emergente. În acelaşi timp, întâlnirile neaşteptate, călătoriile, care pot fi planificate pentru această perioadă, vor veni cu informaţii ca să puteţi face propriile ajustări la planurile deja formulate.

Rac

Pentru a avea succes acum, va trebui să vă orientaţi spre zona spirituală, spre noi domenii de activitate, spre a reface bagajul intelectual. Ideile pe care le aveţi pot câştiga recunoaştere în societate, iar lumea voastră interioară bogată va atrage oamenii către ele, astfel încât acestea să poată deveni destul de populare, cu deschidere către noi contacte şi cooperare. Dorinţa de a obţine un nou impuls de autoîmbunătăţire poate împinge către acţiuni şi decizii imprevizibile.

Leu

Cu un nivel de vitalitate, destul de scăzut, nimic nu o să vi se pară simplu luna asta. Vă veţi afla în situaţii confuze şi dificile, care nu se încadrează în logica voastră şi care vă vor scoate din rutina obişnuită, din ritmul vostru. Tendinţele pozitive vor slăbi de la o zi la alta şi va trebui să traversaţi o serie de confruntări şi probleme. Unii vor avea nevoie de timp să se înţeleagă pe ei înşişi, alţii se pot confrunta cu dificultăţi financiare sau profesionale.

Fecioară

Puteţi să vă programaţi o şedinţă la cosmetică, puteţi începe să schimbaţi ceva în interior, să pregătiţi o masă delicioasă sau să organizaţi o serată acasă. În schimb, vă sfătuiesc să manifestaţi mai mult control asupra copiilor, asupra hobby-urilor şi preocupărilor lor şi daţi-le bani mai puţini!

Puteţi merge in vacanţă cu persoana iubită şi împreună visaţi la o viaţă necunoscută, fabuloasă şi sublimă. Revenind acasă, încercaţi să nu pierdeţi senzaţia de vacanţă.

Balanţă

Veţi comunica mult cu prietenii, veţi participa la întâlniri care vor aduce un sentiment de armonie în viaţa de zi cu zi. Încercaţi să vă păstraţi la curent cu cele mai recente ştiri din viaţa lor şi probabil nu puteţi rezista dorinţei de a oferi tuturor sfaturi. Nu e exclus ca aceste întâlniri din viitorul apropiat să ducă la schimbări semnificative în viaţa voastră. Acum, însă, visele voastre de a trăi împreună sau de a încheia o căsătorie sunt departe de a fi realizate.

Scorpion

Nu vă aşteptaţi ca cei din jurul vostru să ghicească motivele stării dumneavoastră de spirit! Dacă nu sunteţi în apele voastre, cereţi familiei răgaz să vă implice în treburile interne cât mai rar posibil. Ei vor înţelege cu siguranţă şi vor păstra pacea şi liniştea în casă. Împreună cu partenerul de căsătorie, puteţi merge în vizită la prieteni, vă puteţi plimba în natură, puteţi face împreună lucruri relaxante. Treptat, veţi începe să vă bucuraţi de comunicare şi întâlniri cu alţi oameni.

Săgetător

Posibil să trebuiască să aveţi grijă de părinţii bolnavi sau să aplanaţi conflictele familiale necontrolate. Acordaţi mai multă atenţie copiilor, deşi indisciplina naturală şi dorinţa de a evita să vă compromiteţi vă pot împiedica să fiţi stricţi şi severi cu ei. Dacă aşteptaţi un copil, îngrijiţi-vă, căci există probabilitatea de avort spontan, complicaţii cu sarcina sau naştere prematură. În căsnicie, dacă doriţi să păstraţi uniunea, atunci relaţia ar trebui să fie „resetată‟.

Capricorn

În viaţa personală se poate dezvolta o varietate de subiecte. În relaţiile de familie vor exista dezacorduri, din păcate. Sunt zile în care ecourile vechilor nemulţumiri vor deveni mai puternice, iar căutarea vinovatului este mai activă. Încercaţi să lăsaţi trecutul la locul lui, pentru că ceea ce a fost înainte nu interferează cu prezentul. Relaţiile maritale au şi ele jar la tălpi, căci partenerul de căsătorie devine mai independent şi mai agresiv.  

Vărsător

Dragostea vă oferă inspiraţie, pe care nu veţi ezita să o împărtăşiţi cu generozitate. Nu doar acum, ci în tot ce a mai rămas din această lună de primăvară, este timpul pentru a dezvolta şi consolida relaţiile, pentru a adăuga noi tradiţii în poveştile amoroase. Dacă inima voastră este liberă, iniţiaţi, deschideţi-vă la comunicare şi noi relaţii şi cineva vă va trezi cu siguranţă interesul, oricât de selectivi aţi fi. Oamenii cu acelaşi spiritul vor avea o influenţă puternică.

Peşti

Poziţia afacerilor familiei depinde în mare măsură de starea emoţională şi starea de spirit. Încercaţi să nu vă încăpăţânaţi, în special în privinţa lucrurilor mărunte. Despărţirea şi conflictele sunt, probabil, pentru iubire subiecte complet confuze, aducând transformări imprevizibile. Iar dacă dragostea şi banii sunt în strânsă legătură, situaţia se va înrăutăţi. Neconcordanţe financiare între soţi, iar cuplurile cu afacere comună sau o proprietate comună pot avea de suferit.

@shutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg