Cei mai încăpăţânaţi şi copilăroşi nativi ai zodiacului european

Nu putem toţi să ne comportăm matur şi nu neapărat în orice situaţie. Pentru nativii anumitor semne zodiacale poate fi greu să se adapteze la stilul de viață al unui adult şi ar fi minunat ca măcar din când în când să fie trataţi ca nişte copii de cei dragi.

image

Unii nativi surprind prin nemulţumiri manifestate prin izbucniri sau ironii acide când nimeni nu se aşteaptă, ceea ce afectează relaţiile loc cu cei din jur. Dacă te întrebi de ce unii oameni par să se comporte uneori ca niște copii, astrologia poate să-ţi dea răspunsurile pe care le cauţi. Descoperă care sunt cele mai imature cinci semne zodiacale!

Taur – se poate înfuria când lumea i se opune

Acest semn are reputația de a fi copilăros și încăpățânat. Nativul tipic va refuza să facă orice nu vrea, întocmai ca un copil. Dacă cineva îi încearcă răbdarea sau chiar refuză să le ofere ceea ce își dorește, cel născut sub semnul Taurului poate avea o reacţie dură, de răzvrătire, de furie. Data viitoare când ai o părere contrară cu cea a unui nativ Taur fii pregătit cu nişte argumente bune dacă nu vrei să-şi iasă din fire sau să fii nevoit să-i cedezi.

Leu – îşi iese din fire dacă nu primeşte dragoste şi atenţie

Nativului Leu îi place să-și facă viața la fel de dramatică ca un reality show și crea haos uneori. Dacă o situaţie este tensionată, el va avea tendinţa să pună gaz pe foc. Nu te aștepta că va opri un moment dramatic odată ce l-au început. Poate deveni cu ușurință destul de copilăros și meschin dacă nu primeşte dragostea, atenţia şi respectul de care au nevoie și pe care şi le doresc. Te poți aștepta la niște crize de furie dacă nu primesc laudele pe care simt că le merită sau dacă nu le reuşeşte ce au plănuit.

Gemeni – este impulsiv şi îi învinovăţeşte pe alţii dacă are probleme

Este cunoscut ca un nativ cu două fețe. Ei bine, una dintre aceste ipostaze este extrem de copilărească uneori. Imaturitatea este explicată de natura lui duală, ceea ce îl poate face să treacă rapid de la adultul matur la copilul obraznic. Semnul Gemeni este condus de Mercur, de aceea nativul tipic poate impulsiv, vorbăreț sau iubitor. De asemenea, poate fi pasiv-agresiv și dă vina pe toată lumea atunci când nu obține ceea ce își dorește.

image

Rac – devine ranchiunos când adună frustrări

Vrea să pară dur, dar în esenţă este vulnerabil. De aceea, este o provocare pentru nativul Rac să se deschidă față de ceilalţi și să-și exprime adevăratele sentimente. Tocmai din această cauză poate avea un comportament foarte imatur. Îi place să păstreze ranchiună, mai ales dacă își lasă frustrările să se adunce. Din dificultatea de a se exprima, el recurge la jocuri mintale sau la manipulare pentru a obține ceea ce doreşte cu adevărat.

Săgetător – devine rebel din dorinţa de a se minţi liber

Este un nativ cunoscut pentru comportamentul lui sălbatic ocazional, care se poate traduce prin imaturitate şi nesiguranță. Nu contează de câte ori îi reaminteşti să facă ceva. Vor amâna până când își vor da seama că nu au făcut nimic în legătură cu sarcina care i s-a dat.

FOTO: Shutterstock, Pixabay



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg