Cele mai ascunse dorinţe ale fiecărei zodii

1 75737 original jpg jpeg

De cele mai adânci trăiri se întâmplă să nu fii conştientă întotdeauna, motiv pentru care este necesar să te cunoşti mai bine şi să ştii ce vrei cu adevărat de la viaţă ca să ţi se şi îndeplinească. Semnul tău zodiacal poate spune despre tine mai multe decât ai crede aşa că nu îţi mai pune răbdarea la încercare şi află acum care e cea mai ascunsă dorinţă a sufletului tău.

Berbec

Eşti o fire independentă, entuziastică şi cu un temperament puternic. Îţi place aventura şi emoţiile pe care le trăieşti atunci când faci lucruri riscante. Dorinţa ta cea mai ascunsă este să fii lider, să conduci totul şi nimeni să nu te depăşească. Râvneşti la putere, însă firea ta impulsivă ţi-ar putea crea mari probleme.

Taur

Îţi place să îţi trăieşti viaţa la intensitate maximă, mai ales cu persoana iubită. Plăcerile fizice sunt pentru tine mai mult decât o simplă dorinţă, motiv pentru care îţi doreşti să ai alături pe cineva lângă care să nu te plictiseşti. Ai o mulţime de idei pe care vrei să le pui în practică iar imaginaţia ta depăşeşte orice limită.

Gemeni

Ai o personalitate puternică, dar trebuie să recunoşti că a doua faţă a ta se numeşte viclenia. Îţi place să trişezi şi să cazi tot timpul în picioare. Fire curioasă şi extrem de agilă, cea mai mare dorinţă a ta e să călătoreşti toată viaţa, să descoperi locuri şi oameni noi, lângă care să ai parte de experienţe de neuitat. Atât timp cât primeşti informaţii noi şi îţi dezvolţi capacităţile cognitive, tu nu oboseşti niciodată.

Rac

Câteodată timidă, alteori extrem de curajoasă, îţi place să fii în centrul atenţiei şi pui suflet în tot ceea ce faci. S-ar părea că cea mai ascunsă dorinţă a ta e să fii liberă să îţi îndeplineşti idealurile, fără ca nimeni şi nimic să nu te constrângă. Totuşi, uneori, ai tendinţa să depinzi emoţional sau financiar de alţii, motiv pentru care eşti uşor de ademenit.

Leu

Nu se poate ca tu să nu fii vreodată respectată şi apreciată de cei din jur! Asta pentru că ştii să îţi impui respectul iar prietenii te apreciază pentru loialitatea şi implicarea de care dai dovadă. Cea mai ascunsă dorinţă a ta este să fii aplaudată la scenă deschisă oriunde ai merge, să fii ovaţionată mai ceva ca un star iar lumea să te privească ca pe o regină, că doar eşti regina animalelor.

Fecioară

Poate pari distantă şi arogantă, însă tu eşti una dintre cele mai sensibile persoane. Cea mai mare dorinţă a ta e să iubeşti şi să fii iubită, însă de cele mai multe ori, nu ai acest noroc. Dragostea nu îţi este împărtăşită, asta pentru că persoanele de lângă tine nu te merită nici măcar un pic. Păstrează-ţi calităţile pentru a reuşi în viaţă. În fond, fericirea ţi-o faci singură.

Balanţă

Eşti o persoană diplomată, care stă departe de conflicte şi de orice i-ar putea provoca o imagine negativă. Ai o singură dorinţă semnificativă, aceea de a-ţi păstra echilibrul şi a de a rămâne neschimbată. Eşti calmă şi fericită doar atunci când balanţa nu se înclină într-o extremă.

Scorpion

Eşti o persoană ambiţioasă, pasională, care nu se opreşte din ceea ce are de făcut până nu vede că şi-a îndeplinit scopul. Aspiri la o lume mai bună, însă trebuie să fii conştientă că de una singură nu vei reuşi să schimbi mare lucru. Cea mai mare dorinţă a ta e să evoluezi profesional astfel încât cariera ta să atingă culmile succesului. Şi vei reuşi!

Săgetător

Ai o aură de mister în jurul tău iar asta îi atrage pe oameni. Cu ideile tale inovatoare poţi să îţi schimbi viaţa cât ai clipi, aşa că nu renunţa niciodată la ceea ce îţi propui. Cea mai mare dorinţă a ta este aceea de a fi un geniu, de a crea şi a schimba lucrurile. Numele tău ar putea rămâne în istorie, graţie perseverenţei tale şi a faptului că eşti mereu autodidactă.

Capricorn

Simţul datoriei şi al conştiinţei abia dacă te lasă să dormi. Eşti una dintre cele mai corecte persoane, care pune pe primul loc integritatea şi valorile de viaţă în care crede cu tărie. Dorinţa ta e să fii pe primul loc, exact ca nativii Leu, să îţi câştigi respectul şi admiraţia celor din jur. Munceşte cât mai mult pentru visurile tale iar roadele nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Eşti un om inteligent, însă uneori, acest lucru te face să devii arogant, plin de sine şi să te automarginalizezi. Nu eşti o persoană sentimentală, ci îţi place să pozezi în duritate şi nepăsare. Dacă nu te vei exterioriza, oamenii de lângă tine se vor retrage din viaţa ta. Încearcă să fii o persoană mai caldă şi iubitoare cu cei din jur, chiar dacă cea mai mare dorinţă a ta este să fii nonconformist.

Peşti

Ai un spirit artistic şi o putere inimaginabilă asupra naturii, motiv pentru care eşti o persoană demnă de apreciat. Fire sensibilă şi visătoare, cea mai ascunsă dorinţă a ta este să îţi transformi cele mai multe idei în realitate. Vrei să trăieşti într-o lume construită doar de tine, care să funcţioneze după legi proprii.

Sursă foto: www.walldevil.comRecente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!